Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera Mediterana: Valencia, Florenta, Roma, Genova. 03 - 12 octombrie 2025
admin:
Am transmis un Email cu biletul de avion dar si cu unele recomandari si explicatii. Daca nu ati primit Email-ul meu, scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si il retransmit.
Astept confirmarile de primire de la toata lumea, pt a ma asigura ca ati primit biletul de avion si informatiile necesare plecarii.
Urmeaza ca zilele urmatoare sa primiti si Cruise Ticket - documentul de imbarcare.
admin:
Confirm ca am primit confirmarile de primire a biletelor de avion, cu EXCEPTIA:
Mara D
Mihaela Elena D
Gabriela C
Petru V
Suntem in asteptarea biletelor de croaziera, imediat ce le primim le transmitem cu REPLY celor de la care am primit confirmari.
admin:
Intre timp am mai primit 3 confirmari si ce era important, BILETELE DE CROAZIERA.
Le-am trimis pe cabine, fiecare bilet include 2 persoane. Am rugat din nou confirmarea de primire a documentelor. A ramas doar Petru V. Exact la acea cabina este o greseala la data nasterii, asa ca se asteapta biletul corectat.
Daca nu ati primit Email-ul meu, scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si va retransmit.
admin:
Am transmis si ultimul bilet de croaziera, acum aceste documente au fost transmise pentru toate cabinele, pentru toti participantii.
Navigare
Du-te la versiunea completă