Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul Alpilor si shopping in Torino. 28 iulie - 4 august 2025

<< < (2/3) > >>

admin:
Mihaela A. regula la biletele de avion este general valabila, cu orice companie ati zbura. Am descris-o la precizari pentru a nu aparea nici o confuzie sau neintelegere din care pot genera probleme. In situatia de fata, in care aveti biletele de grup, cu doua segmente la dus si doua la intors, daca nu va prezentati la un segment, celelalte se anuleaza automat. Deci cu biletele actuale nu va puteti imbarca direct la un al doilea segment, trebuie sa efectuati imbarcarea de la Bucuresti.   

admin:
Daca am ajuns la acest topic, iti raspund si tie Cami_iv, pentru a nu exista... "suspans".  :) Marea-marea majoritate a persoanelor single care calatoresc in lumea asta (nu doar din Romania) sunt femei. Acolo unde vezi si barbati, cel mai sigur este ca sunt grupuri in care participa si cupluri. Sunt acolo nu neaparat pentru ca vor ei, ci pentru ca de regula sotiile sunt decizionale in ceea ce priveste alegerea unei destinatii.  ::)

Am explicat foarte in amanunt si exact problema raportului barbati/femei. Asta pentru a nu crea asteptari celor interesate de acest aspect. Nu dorim sa generam dezamagiri ca nu exista barbati in grup sau sunt in numar mic.

La evenimente singles party, vin destul de multi barbati, de asemenea la excursiile interne care au o anumita dinamicitate sau se anunta petreceri. La calatorii insa numarul acestora este mic sau se poate intampla sa nu fie deloc prezenti. Poate unii se intreaba de ce nu incercam sa obtinem paritati. Dupa 16 ani de experienta cu Singles Camp si dupa 25 de agentie turistica, va pot raspunde: pentru ca asa ceva este imposibil de realizat.

Daca tot discutam sociologic, urmarind de aproape si atent profilele celor care participa la actiunile Singles Camp am tras concluzia ca cei mai multi sunt singlisti (cum nu exista un termen in romana pentru a defini acest profil am folosit un fel de "anglo-romana" - si imi cer scuze pt asta), un termen explicat foarte bine de Bella DePaulo, intr-una dintre cartile ei de mare succes: "I am a single". Oameni faini, persoane independente, cu succes profesional, foarte sociabile, care nu au motivatie si determinare sa formeze un cuplu. Oameni care se integreaza foarte usor, care se simt bine in orice mediu de nivelul lor social si educational. Sunt multe, multe de povestit si explicat despre asta, dar nu e cazul aici.

Important intr-o vacanta este sa fie oameni faini si sunt extrem de multumit ca cei cu care calatorim in Singles Camp sunt persoane cu care este mai mare placerea si bucuria sa-ti faci vacante. Ar fi aiurea sa zic ca toti sunt faini, pentru ca evident ca mai sunt si persoane care nu se pot integra intr-un grup, in regulile unei comunitati de calatorie, genul acela care mereu au ceva de spus, de aratat, de obiectat.  Care isi creaza alte asteptari decat cele pe care le descriem, care nu citesc programul, ce se intampla si cum se desfasoara lucrurile.   Dar acestia sunt rari, chiar foarte rari. Asa ca sa dau un raport, sa se inteleaga mai bine numarul si raportul celor care nu au ce cauta cu noi: pana acum in anul acesta, am fost insotitor pentru 8 grupuri, in total cca 150 persoane. Din 150, am avut doar 3 persoane in situatia descrisa. In rest oameni excelenti. Am avut grupuri absolut minunate in Tarile Baltice, in Stockholm, in Vietnam-Cambodgia, Aruba, Seychelles. Imi doresc mult sa aveti o companie asa cum am avut-o eu in aceste excursii.  :love:

RaduM:
Buna ziua , in timpul excursiilor cind mergem in Elvetia cum platim ? se poate plati cu cardul ? sau trebuie sa schimbam si franci elvetieni ? sau in zonele turistice se poate plati si in euro ?

admin:
Platile se fac cu cardul. Nu este nevoie sa schimbati franci. Pe teritoriul Elvetiei se pot face plati doar in franci elvetieni, nu si in euro.

lidia.Iasi:
V-am trimis un e-mail cu excursiile optionale din Alpi. Astept raspunsul vostru pana maine, cand le centralizez si le trimit agentiei pentru a emite facturile.
Asa cum va scriam, mergem in full sezon si este nevoie de rezervari si plata in avans.

Daca nu ati primit mesajul, va rog sa imi trimiteti un e-mail la lidiamandache5@gmail.com

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă