Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp si drumetie pe Via Mariae 24 - 26 ianuarie 2025
Bogdan Topor:
Salut,
Daca nu mai poate cineva ajunge, asi vrea sa preiau eu locul. Numarul meu de telefon este 0744305542.
Toate bune,
Bogdan
cristis:
--- Citat din: cristis din Vineri, 27 Decembrie 2024, 08:48 ---Buna ziua! Pentru participanții cu plecare din Iasi, am loc liber in masina
--- Terminare citat ---
0742030875
mi_pop:
Aducem doar mâncare sau și bautură?
lidia.Iasi:
--- Citat din: mi_pop din Duminică, 19 Ianuarie 2025, 16:04 ---Aducem doar mâncare sau și bautură?
--- Terminare citat ---
Aduceti doar bautura :)
Ingredientele le aduc eu, sunt incluse in pretul excursiei.
lidia.Iasi:
Vineri va astept la pensiune incepand cu ora 14.00.
Va trimit zonele din care veniti, iar daca aveti loc in masina si mai puteti lua pe cineva sau daca aveti nevoie de grupaj, anuntati-ma pe whatsapp 0743122214 si va pun in legatura
Bucuresti - 5 persoane. Alexandra are nevoie de transport. O poate lua cineva?
Iasi - 14 persoane
Galati - 2
Cluj - 2
Buzau - 1
Brasov - 1
Dolj - 1
Eu voi aduce ingredientele de baza pentru cine si mic dejun, urmand sa gatim impreuna. Nu uitati sorturile :) Bauturile le aduce fiecare.
Sambata mergem in drumetie.,Aveti nevoie de echipament adecvat: ghete impermeabile cu talpa aderenta, pantaloni impermeabili de iarna, bluza termica, geaca, caciula. Parazapezile sunt utile, chiar daca e posibil sa nu mai gasim zapada decat in zonele umbrite.
Tot sambata vom avea ciubarul si sauna pregatite. Sa va luati costum de baie, slapi si prosop daca vreti sa va bucurati de ele.
Navigare
Du-te la versiunea completă