Arhiva > Arhiva

Prieteniile ne pot prelungi viata?

<< < (9/10) > >>

silviu:
nu! la meseriase platesti si ai posibilitatea sa alegi.

marcutza:
un prieten nu te determina sa te apuci de fumat, baut sau alte vicii distructive, dimpotriva este langa tine si cu tine chiar daca tu nu fumezi si el da, chiar daca el bea si tu nu etc.

nu-ti ingradeste sau impune viciile, te poate avertiza asupra lor dar nu-ti poate baga pe gat vointa si dorinta de bine daca tu nu o ai, nu o doresti.

almi_gabi:
Prietenii adevarati iti sunt alaturi cand ai o problema , ei sunt cei care iti pot spune ca ceea ce faci este bine . Te pot sfatui.
Pe mine prietenii m-au ajutat sa trec peste situatii neplacute. Au mers cu mine cand puterile ma parasisera.

silviu:
fumatul, consumul de alcool si mai nou consumul de droguri sunt vicii care se deprind in tinerete, alaturi de prieteni. din gasca fac parte si unii care nu fumeaza, nu se drogheaza si nu consuma alcool, dar si unii, si altii, pot fi numiti prieteni.

EUGENIA110:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 12 Mai 2010, 23:15 ---
--- Citat din: EUGENIA110 din Miercuri, 12 Mai 2010, 20:21 ---Amicii din anturajul in care-ti pierzi timpul nu-ti sint prieteni, nu despre ei gindim ca ne pot prelungi viata, Silviu.

--- Terminare citat ---
aha, pai daca aia cu care-ti pierzi timpul nu-ti sunt prieteni, atunci sa fie aia cu care nu te vezi niciodata? pentru mine e clar ca prieteni sunt cei din anturajul tau si nu cei din anturajul altora. pot sa-ti spun, insa, ca prietenele frumoase pe care le-am avut mi-au scurtat viata :( timpul petrecut langa ele se scurgea cu o viteza fantastica. e drept, am avut si fete mai putin inzestrate... pfuuu! o ora in compania lor mi se parea un secol.

--- Terminare citat ---
Daca vorbesc de perioada cind eram familista, cu multi ani in urma, trebuie sa spun ca anturajul, gasca cu care pierdeam timpul la sfirsit de saptamina, jucind carti, mergind la padure, la volei, la cinema, la opereta, la diverse onomastici, acel anturaj nu era format din prieteni, ci din cunostinte cu care ne relaxam dupa munca. Prietenii adevarati erau cei care stiau ce am in casa si in suflet, cu care ma ajutam la nevoie, nu era obligatoriu sa si faca parte din anturajul nostru. Diferenta era ca alaturi de cei din gasca rideam, pe cind alaturi de prieteni si cu prietenii puteam sa si rid, sa si pling.   

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă