Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Busteni, Sinaia, Drumul Regelui. 13 - 15 decembrie 2024
mares aureliu:
Salutare, in locul dl Crisan Daniel, o sa ajung eu! Am stabilit detaliile, am anuntat inclusiv insotitorul de grup! Pentru cina, daca se mai pot face modificari, ar fi perfect. Daca sunt persoane din Ploiesti, am trei locuri libere!
krondia:
--- Citat din: mares aureliu din Miercuri, 11 Decembrie 2024, 14:54 ---Salutare, in locul dl Crisan Daniel, o sa ajung eu! Am stabilit detaliile, am anuntat inclusiv insotitorul de grup! Pentru cina, daca se mai pot face modificari, ar fi perfect. Daca sunt persoane din Ploiesti, am trei locuri libere!
--- Terminare citat ---
Este ok, am notat schimbul de locuri, inclusiv la cina, meniu normal.
krondia:
--- Citat din: Rodica_I din Miercuri, 11 Decembrie 2024, 14:31 ---Ma Diana, sincer eu nu prea citesc programul, am "oamenii mei" :bow: care o fac, eu aleg in functie de timpul meu liber.
Da, in cei circa 10 ani, (cam asa cred ca sunt) nu-mi amintesc sa fi fost vreodata dezamagita de program. :)
Am mai fost dezamagita cateodata de comportamentul participantilor, dar asta nu m-a impiedicat sa ma distrez si sa ma simt bine. *|*
--- Terminare citat ---
Si, tot in acesti 10 ani, nu țin minte sa fi fost vreo acțiune SC fără party :thumbup: :dance: *|*
Este si motivul pentru care inchiriem integral locatii pentru actiunile din tara, sa fim doar noi.
Programul este, asa cum spuneam, un pretext bun pentru a ne intalni, distra. Conteaza insa foarte mult participantii si atmosfera de grup, sa fie persoane vesele, deschise, tolerante.
La pensiunea din Busteni am mai fost anii trecuti si ne-am simtit mereu foarte bine *|*
crisandanieldorin@gmail.c:
--- Citat din: krondia din Miercuri, 11 Decembrie 2024, 15:04 ---Este ok, am notat schimbul de locuri, inclusiv la cina, meniu normal.
--- Terminare citat ---
Îmi pare foarte rău că nu pot ajunge iar în locul meu va merge domnul Aureliu. Distracție plăcută vă doresc!
krondia:
--- Citat din: crisandanieldorin@gmail.c din Miercuri, 11 Decembrie 2024, 16:11 ---Îmi pare foarte rău că nu pot ajunge iar în locul meu va merge domnul Aureliu. Distracție plăcută vă doresc!
--- Terminare citat ---
Am notat.
Imi pare si mie rău dar sigur vor mai fi si alte ocazii :)
E bine totusi că va veni cineva care isi dorea acest loc :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă