Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petreceri in prag de sarbatori de iarna. 12 - 14 decembrie 2025
Mihaela V:
Buna dimineata!
Daca este o doamna interesata de a participa la aceasta petrecere, eu eliberez locul platit integral.
Valentin2024:
Dacă sunt persoane ce pleacă din zona București,dacă au nevoie de transport,pot ajuta . 0727824212 ne auzim pe WhatsApp.
admin:
Va multumim si eu si Samiza pentru minunata surpriza pe care ne-ati facut-o! :flori: Este extraordinar si foarte frumos ceea ce ati facut, asta arata ce oameni faini sunteti. Ma uitam peste gard la felul in care v-ati luat ramas bun si da, acesta este spiritul Singles Camp pe care mi l-am dorit atat de mult in grupurile noastre. Cu oameni ca voi stiu sigur ca atmosfera asta frumoasa, modul prietenesc in care va intalniti si va distrati o sa mearga ca o unda mai departe.
Toata multumirea pe care pot sa o transmit! Faptul ca ati venit la noi asa in cor, poate credeti ca exagerez, dar a contat mult pentru motivarea de care chiar aveam nevoie in aceste zile....Plec maine la Tg Mures mult mai vesel.
Navigare
Du-te la versiunea completă