Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoare campeneasca de Rusalii in Marginimea Sibiului. 6 - 8 iunie 2025.

<< < (3/3)

MayaS:
Bună ziua ,
Din păcate nu am certitudinea ca mai pot participa la această excursie.
Rog daca daca o doamna este interesata în achiziționarea locului meu sa-mi scrieți sau anunțați agenția. Mulțumesc

Stela Dana:
Buna
As fi interesata de evenimentul de la Rusalii.
Te rog sa contactezi agentia  sau sa imi trimiti datele de cont sa pot sa iti fac tie tranferul caci asa e procedura.Multumesc
nr meu este 0744692608.

Bon Voyage:
A aparut 1 loc disponibil intr-o camera dbl la BARBATI.

Bon Voyage:
Nu mai sunt locuri disponibile .

admin:
Evident ca ti-am sters mesajul Cor. Olt. pt ca are accente de calomnie, ceva ce nu pot permite. Ma bucur ca persoane ca tine nu ajung pana la urma in actiunile clubului decat cel mult meteoritic. Pentru ca nu te poti astepta la nimic bun de la o persoana care vrea altceva decat a fost agreat. Tinem foarte mult la atmosfera din grupuri, sa ramana la fel, una de bun simt si respect.

Poate nu intelegi, poate nimeni nu ti-a explicat pana acum, de aceea o fac eu acum: orice lucru corect are niste reguli, care anuntate si agreate de la inceput trebuie respectate si de-o parte si de alta.

Clubul acesta functioneaza foarte bine de 15 ani si in mare masura asta se datoreaza regulilor si principiilor pe care le are. Pe care la comunicam inca de la inscriere. Sunt scrise clar pe forum, pe site, si sunt repetate la fiecare excursie. Din moment ce te-ai inscris se considera ca le-ai citit si acceptat. Daca sunt comunicate clar si repetitiv, daca le-ai citit si daca ai fost de acord cu ele, de ce ulterior le acuzi? Pai vezi, de asta nu functioneaza lucrurile in tara asta, pt ca vrem ca regulile sa fie respectate doar de altii, nu si de noi.

Vreau sa mai sti ca aici vine lume faina, oameni care stiu sa se distreze, cu care este mai mare placerea sa calatoresti, dar care in acelasi timp stiu ca pentru a functiona corect, trebuie sa avem niste reguli. Pe care le inteleg si le respecta. Asa cum si noi le respectam, oferind exact serviciile pe care le promitem.

Si poate e bine sa-ti mai spun ceva: acolo unde nu exista reguli, nu te poti astepta sa gasesti lucruri bune. Iti pot da ca exemplu o situatie extra-club, dar pe care o cunosti foarte bine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă