Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune in Indonezia, smaraldul Ecuatorului si sejur in Bali. Vacanta 5*
admin:
Corina, suntem pe drum spre Vietnam. De externe se ocupa strict Samiza, dar este cu mine. Normal fiecare plata pe care ai facut-o se referea la o factura. Verifica te rog mai intai corespondenta cu agentia si in inbox si in SPAM. Daca nu gasesti facturile la celelalte rate achitate, este nevoie sa transmiti un Email pe office@bonvoyagesibiu.ro, in care sa specifici:
- numele
- actiunea in cauza
- platile pe care le-ai facut si pt care nu ai factura.
Nu-ti pot promite ca pana pe 12 decembrie (cand ne intoarcem) se poate rezolva. Dar mai intai cauta facturile aferente, asa cum am recomandat. Nu cred sa nu-ti fi fost transmise facturile pt platile efectuate.
admin:
S-a modificat orarul de zbor la plecare. Cel actual:
15JUN QR 222 17:30 BUCHAREST OTP - DOHA DOH 22:00
16JUN QR 956 02:35 DOHA DOH - JAKARTA CGK 15:25
Ioanina:
Buna ziua. Datorita unor probleme personale, sunt nevoita sa renunt la aceasta excursie. Daca o doamna este interesata de aceasta excursie, o rog sa ma contacteze la numarul de telefon 0722.473.198. Multumesc. Ioana
admin:
@Ioanina, excursiile externe au alta procedura in cazul renuntarii, decat excursiile interne. Gasesti pe site, la excursie si in contract toate acestea: https://singlescamp.ro/page/renuntare-excursie
S-a primit in agentie un Email de intentie de renuntare, am scris "intentie" pentru ca nu este o comunicare ferma de renuntare. De aceea inca nu s-a reactionat din agentie si de asemenea pentru ca in astfel de situatii, chiar si in situatia in care gasim/gasesti un inlocuitor, trebuie facuta o analiza a posibilitatii si daca ajungem la concluzia ca se poate, ulterior este nevoie de niste modificari tehnice.
Trebuie inteles ca in agentie exista niste prioritati, sunt grupuri care pleaca si care necesita timp si o atentie speciala. Pentru noi situatiile de renuntare sunt clare pentru ca se incadreaza in termenii contractuali, in mod normal se aplica penalizarea respectiva.
Dar ceea ce facem noi este sa incercam sa ajutam pe cat posibil pe renuntatori. Ajutorul acesta nu poate fi grabit si este conditionat de timpul pe care-l avem la dispozitie si de situatia particulara. Daca toate lucrurile se aseaaza bine, se gaseste inlocuitor, se poate face modificarea etc atunci sa calculeaza cat costa modificarile tehnice si se returneaza suma, mai putin aceasta. Este un mare ajutor, multa intelegere din partea noastra, dar avem asa cum am precizat, nevoie de timp.
Ioanina:
Multumesc mult de raspuns. Astept raspunsul din partea agentiei
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă