Autor Subiect: Toamna in Parcul national Buila - Vanturarita. Olanesti 19 - 21 septembrie 2025  (Citit de 3179 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nistor laurentiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
Buna ziua. Din motive personale, nu mai pot participa la aceasta actiune.
Daca este cineva interesat, sa ma contacteze, la nr. de tel, 0722582688.
Actiunea este platita integral. Va multumesc anticipat.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 890
Re: Toamna in Parcul national Buila - Vanturarita. Olanesti 19 - 21 septembrie 2025
« Răspuns #16 : Marți, 16 Septembrie 2025, 22:17 »
Hai ma Laur,  :((  gaseam noi o varianta sa te dcem pana ian Bucuresti.

Offline Rodica_I

• Hero Member
Re: Toamna in Parcul national Buila - Vanturarita. Olanesti 19 - 21 septembrie 2025
« Răspuns #17 : Marți, 16 Septembrie 2025, 22:45 »
Pe vremuri ...aveam ..omul meu ...Luci  :((  :'( care citea si ma informa tot ce se scrie pe forum
Acum.. trebuie sa citesc singura 
Asa ca vrei nu vrei am intrat sa vad locul si ora plecarii din Bucuresti si hopaa, dau de schimbari si o gramada de renuntari. :'(

In rest liniste multa aici pe forum... mai ne cunosteam si noi ...mai ne recunosteam... . aflam cine mai participa ... of ...whatsapp-ul asta ...

rectific.....Hai ma Laur,  :((  gaseam noi o varianta sa ajungi si tu pana la Bucuresti.

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 646
« Răspuns #18 : Miercuri, 17 Septembrie 2025, 17:42 »
Ziua si ora de intalnire: Vineri 19 septembrie  2025, ora 08:45 Se pleaca ora 09:00

Locul de intalnire: Bucuresti - Statia de benzina MOL Pacii - Bd. Iuliu Maniu, nr.194

Contact sofer: Dan tel 0770/980618

Microbuz: B 707 NEW

Offline Angela B

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93
Multumim frumos !

Si mi-e imi lipsesc discutiile de pe forum.

Sa ne vedem sanatosi si voiosi maine .

*|* *|*

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7632
Se pare ca ne vom revedea cativa " veterani" si asta ma bucura.
Pe maine  !!  :thumbup:

Offline Rodica_I

• Hero Member
Hello!
Daaaa abia astept sa ne revedem  :smitten:

Faceam eu bagajele si ma gandeam, oare Dan si-o fi reparat  sonorizarea la masina?
Oare Laur o fi avut loc sa puna in bagaje o boxa sau macar un microfon?
Sper sa nu fiu nevoita sa va cant  :angel:  :2funny:

Glumesc :giggle:

Noapte buna si somn usor!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7632
« Răspuns #22 : Duminică, 21 Septembrie 2025, 23:42 »
Am revenit acasa dupa 3 zile minunate.
Am ras  (cu gura pana la urechi  ;D), am dansat, am vizitat o multime de locuri frumoase, am mancat enorm ( buna mancare  :thumbup:) , m-am reintalnit cu o multime dintre voi si m-am simtit minunat. 
Nu as fi vrut sa se termine.
Postez 2 fotografii din cheile Bistritei - chei care mi-au placut mult - intotdeauna mi s-a parut incredibil cum reuseste apa sa-si croiasca drum prin stanca.

Sa ne revedem cu bine !!  :smitten:

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #23 : Miercuri, 24 Septembrie 2025, 15:17 »
Nu ma pot abtine sa nu scriu cateva cuvinte despre actiunea de la Olanesti, marca SC, mai ales ca in ultimi ani nu prea mai ma regaseam…
Pentru mine Olenesti era o statiune de tratament, dar am fost foarte placut surprinsa.  :smitten:
O statiune ingrijita, un parc foarte frumos, lacurile cu nuferi, aleea izvoarelor e ceva de vis.. :bow:
Cazarea foarte bine aleasa, cu lift … , :dance: curatenie, gazdele foarte primitoare, ne-au asteptat cu o ciorbica minunata, din partea casei, fara restrictii, nici nu se putea altfel,  la ce grup minunat am fost ::) ^-^.
Mancare variata, gustoasa, suficienta si foarte frumos  prezentata :flori:     
Doar carcotasii ar fi gasit cusur…  :tickedoff:
Un grup minunat, omogen, fara bisericute, poate si ca am fost destul de multi cu vechime de peste 6-10-11 cred ca si mai multi ani, hotarati pe distractie si voie buna, fara tabieturi, fitele si hachitele personale.  ;)

Si apropoo de comportament, sugerez celor care sunt mai frigurosi, din respect pentru ceilalti participant,  sa-si ia o haina mai groasa,  asta ca sa  nu moara de cald un grup intreg, in microbuz sau in spatiile inchise dotate cu aer conditionat.

Cam la fel si la muzica in SC, dansam cantam si acceptam orice fel de muzica chiar si cea care nu ne place … muzica buna este cea care tine pe ring  majoritatea grupului.

Programul de sambata a fost minunat, nu am auzit pe careva sa spuna ca nu i-a placut … au fost ceva comentarii pe bancheta din spate a microbuzului… :giggle: legate de  distanta intre cazare si plecarea in traseu dar cum altfel ne-am fi bucurat de atmosfera vesela creata in microbuz.
Obiective foarte interesante pe care nu le stiam.

Programul  duminica a fost cam de heirup, tinand cont si ca am fost conditionati... de ora de sosire in Bucuresti…

Cand urcam eu asa frumusel in ritmul meu catre casutele colorate … imi aminteam cu drag ca pe vremuri, duminica era ziua asa mai pe relax,  :) de “culturalizare” vizite la diverse obiective turistice …muzee, case memoriale , cetati si biserici fortificate , parcuri deosebite… 

Bogdan, a fost bine intentionat, :kissing: numa ca … la restaurant.. in timp ce comandam … se auzea strigand … :2funny: nu mai este fasole…  :slap: nu mai este ciorba de vacuta :slap:… si uite asa  am fost nevoita sa reglez cumva cu altceva.. cu un pic de teama :blush: am intrebat daca mai au bere, raspunsul a fost … ..inca , da … si am fost nevoita sa regelz cu bere    :happy::….

Daca nu s-at fi inventat grupurile pe Whatsapp , in mod sigur si-ar fi scris parerea mult mai multi .

Multumesc intregii Echipei Singlecamps! :flori:  :bow:

Felicitari pentru alegerea, localitatii Olanesti, locatia aleasa si a programul propus.  :applause:

Multumesc minunatilor paticipanti, abia astept sa ne revedem! :dance: :kissing: