Nu ma pot abtine sa nu scriu cateva cuvinte despre actiunea de la Olanesti, marca SC, mai ales ca in ultimi ani nu prea mai ma regaseam…
Pentru mine Olenesti era o statiune de tratament, dar am fost foarte placut surprinsa.

O statiune ingrijita, un parc foarte frumos, lacurile cu nuferi, aleea izvoarelor e ceva de vis..

Cazarea foarte bine aleasa, cu lift … ,

curatenie, gazdele foarte primitoare, ne-au asteptat cu o ciorbica minunata,
din partea casei, fara restrictii, nici nu se putea altfel, la ce grup minunat am fost

.
Mancare variata, gustoasa, suficienta si foarte frumos prezentata
Doar carcotasii ar fi gasit cusur…

Un grup minunat, omogen, fara bisericute, poate si ca am fost destul de multi cu vechime de peste 6-10-11 cred ca si mai multi ani, hotarati pe distractie si voie buna, fara tabieturi, fitele si hachitele personale.

Si apropoo de comportament, sugerez celor care sunt mai frigurosi, din respect pentru ceilalti participant, sa-si ia o haina mai groasa, asta ca sa nu moara de cald un grup intreg, in microbuz sau in spatiile inchise dotate cu aer conditionat.
Cam la fel si la muzica in SC, dansam cantam si acceptam orice fel de muzica chiar si cea care nu ne place … muzica buna este cea care tine pe ring majoritatea grupului.
Programul de sambata a fost minunat, nu am auzit pe careva sa spuna ca nu i-a placut … au fost ceva comentarii pe bancheta din spate a microbuzului…

legate de distanta intre cazare si plecarea in traseu dar cum altfel ne-am fi bucurat de atmosfera vesela creata in microbuz.
Obiective foarte interesante pe care nu le stiam.
Programul duminica a fost cam de heirup, tinand cont si ca am fost conditionati... de ora de sosire in Bucuresti…
Cand urcam eu asa frumusel in ritmul meu catre casutele colorate … imi aminteam cu drag ca pe vremuri, duminica era ziua asa mai pe relax,

de “culturalizare” vizite la diverse obiective turistice …muzee, case memoriale , cetati si biserici fortificate , parcuri deosebite…
Bogdan, a fost bine intentionat,

numa ca … la restaurant.. in timp ce comandam … se auzea strigand …

nu mai este fasole…

nu mai este ciorba de vacuta

… si uite asa am fost nevoita sa reglez cumva cu altceva.. cu un pic de teama

am intrebat daca mai au bere, raspunsul a fost … ..inca , da … si am fost nevoita sa regelz cu bere

:….
Daca nu s-at fi inventat grupurile pe Whatsapp , in mod sigur si-ar fi scris parerea mult mai multi .
Multumesc intregii Echipei Singlecamps!

Felicitari pentru alegerea, localitatii Olanesti, locatia aleasa si a programul propus.

Multumesc minunatilor paticipanti, abia astept sa ne revedem!