Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Premium Andaluzia. Farmecul maur, arome si flamenco. 14 - 24 mai 2025

<< < (3/5) > >>

admin:
O sa primiti un Email din agentie, care va contine factura pentru excursiile optionale. Deja le transmiteam, dar inca nu s-au deschis rezervarile la Catedrala Sevilla. Cand finalizam toate rezervarile, se vor transmite facturile.

admin:
Am asteptat cateva zile suplimentar pentru a putea face rezervarea si la Catedrala Sevilla. Am sunat, le-am scris ca dorim rezervare de grup, dar nu este posibila decat online. Astazi s-au deschis rezervarile pana in...18 mai, cu o zi mai devreme decat aveam noi nevoie. Probabil ca va mai trece o saptamana, chiar doua (avand in vedere ca sunt pregatirile de Paste si doar de rezervari de intrare in catedrala nu au ei timp acum) pana se vor deschide. Promoit sa va ajut, sa fiu cu ochii mereu pe site-ul Catedralei pt a va putea lua si aceste bilete.

Mai este inca ceva, ce nu am trecut in lista de intrari optionale, este vorba de Arenal Maestranza, corida din Sevilia. Astazi am sa transmit un Email pt rezervare de grup, am sa solicit 18/20 locuri.

Contravalorile celor doua intrari vor fi insumate, iar banii urmeaza sa-i dati direct Lidiei. Nu o sa fac rezervare pentru cele doua persoane care una mi-a spus ca se descurca pe timpul excursiei cu intrarile, iar cealalta banuiesc ca a vizitat deja Sevilla din moment ce nu a scris pe lista de optiuni Catedrala si Real Alcazar. In rest o sa fac pentru toti participantii.

Astazi am transmis in agentie ceea ce am achitat la fiecare obiectiv si urmeaza ca in zilele imediat urmatoare sa primiti facturile aferente.

admin:
Intre timp am rezervat si intrarea in El Arenal de Maestranza (Corida) din Sevilia. Ar fi fost tare pacat sa nu o vedeti pe interior, pentru ca lupta cu taurii in arena este poate cel mai traditional lucru in Andaluzia. Nu o sa vedeti o lupta, o sa fie doar o vizita ghidata in arena si muzeul El Arenal. A costat 8 euro/persoana. Am luat asa cum am comunicat, doar 18 bilete, nu 20 cati sunteti. O participanta a ales sa nu viziteze obiectivele din Sevilia, iar un participant ne-a solicitat rezervarea doar a Alhambrei.

Patricia Angelica:
Multumesc pentru updateuri si organizare.
Ieri pe 15 aprilie am primit factura pentru intrarile la obiectivele turistice.
Stiti cand se trimiti factura pentru ultima rata ( rata 2) ?
O zi frumoasa

admin:
Cu placere Patricia, incerc sa ajut cat pot si evident sa informez, astfel incat sa cunoasteti toate detaliile necesare.

Pentru probleme legate de plati scrieti direct in agentie, ei se ocupa de partea de rezervari/plati. Adresa de Email: office@bonvoyagesibiu.ro

Ca principiu, ratele se achita cf programului de plati afisat pe site, iar facturile de optionale - atunci cand se primesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă