Autor Subiect: Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010  (Citit de 58887 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Răspuns: Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
« Răspuns #135 : Joi, 13 Mai 2010, 18:37 »
S-a incheiat Fun Camp-ul! Lumea s-a imbratisat si fiecare a luat drumul spre casa. Eu spre birou. Sper ca fiecare sa-i pastreze in minte si suflet pe cei care le-au fost in jur aceste 5 zile!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #136 : Joi, 13 Mai 2010, 18:41 »
S-a incheiat Fun Camp-ul! Lumea s-a imbratisat si fiecare a luat drumul spre casa. Eu spre birou. Sper ca fiecare sa-i pastreze in minte si suflet pe cei care le-au fost in jur aceste 5 zile!

Iar noi asteptam sa iti tragi sufletul si sa "dai raportul" asa... mai in amanunt! Ma roade invidia deja (in sens pozitiv, bineinteles!)!!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #137 : Joi, 13 Mai 2010, 19:46 »
am ajuns cu totii (@ayouni, @saturnianul si cu jumatate din mine) cu bine din nou acasa, la bucuresti, dupa incheierea fun-campului de la sibiel:)

iar acum, dupa ce am iesit din atmosfera aceea unica si total acaparanta, in asa masura incat o pot evalua mai ales prin comparatie cu ce vad aici privind pe geam sau in jur, va marturisesc:

in acest camp nu a fost vorba doar de socializare, ci de mult mai mult..

a trebuit sa scoatem la lumina si sa lustruim, care cum a putut, o parte din vechile abilitati, ba sportive,  ba de perspicacitate, ba de imaginatie, ba de matematica, ba de interpretare, ba de..  ba de..
am invatat lucruri noi, care ne-au fost predate astfel incat sa insamanteze noi viitoare si solide hobby-uri, am ras pe saturate la balul mascat, ne-am minunat in fata sculputurilor uriase din lemn imprastiate pe dealuri in poiana soarelui, am inventat cafenele imaginare cu fundal de templu hindus in semi-transa yoghina si/sau chiote razlete de seniorite cu castaniete atarnate prin cele mai inimaginabile locuri, am jucat un fel de handbal original si am facut si un fel de schi pe pamant, foarte inrudit cu canoe-le..
avem mai multi prieteni, suntem mai puternici cu totii si mai increzatori...
si  totul se datoreaza unui organizator exceptional, cu o inima fierbinte si o bunatate iesite din comun, care a participat zi de zi la eveniment alaturi de noi si impreuna cu intreaga sa familie.. multumim gigi, prin ceea ce faci ne faci sa ne simtim oaspetii tai personali de fiecare data..

PS ma duc sa descarc fabuloasele mele poze, rod al cursului de fotografie din camp.. ne vedem mai tarziu!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #138 : Joi, 13 Mai 2010, 19:53 »
Multumim, pe_jumate! Asteptam cu nerabdare ca si ceilalti sa isi "descace sacii" de amintiri unice, care, din punctul meu egoist de vedere, au un singur defect: nu ma aflu si eu printre cei care le au, traite live!!

Offline dadus

• Full Member
  • Mesaje postate: 184
« Răspuns #139 : Joi, 13 Mai 2010, 19:55 »
Buna la toti
acum am ajuns si eu,nici nu mi-am despachetat bagajele ca am deschis calculatorul.
ma bucur ca ati ajuns cu bine la bucuresti.
nu imi vine sa cred ca au trecut aceste zile asa de repede,a fost de vis.

adria

• Vizitator
« Răspuns #140 : Joi, 13 Mai 2010, 20:13 »
haideti, mai, oameni buni,
va asteptam de ceva vreme
jumatatico, mai ai mult la pozele alea?
dadus, tare strans la vorba esti!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #141 : Joi, 13 Mai 2010, 20:57 »
Bună seara copii!
Nu mai plăngeţi de dorul meu căci am sosit acum 10 min !
Cum v-aţi petrecut timpul fără noi?
Noi.... cu grija lui Gigi... am avut un program super, super, super..... şi nu am plecat de acolo fără să punem la punct detalii ale următoareai întâlniri.
Mulţumesc tuturor pentru atenţia cu care am fost primită, pentru genialul program, pentru că ne-am putut revedea şi îmbrăţişa, pentru că am captat în grup şi ne-am  bucurat de fiecare rază de soare, pentru că ne-am dăruit prieteniei, pentru că ne-am alinat sufletul cu bună dispoziţie, pentru că am prins criminalul, pentru speranţa că vom rămâne prieteni, pentru... multe altele pe care le voi spune mâine.....
acum, încerc o revenire la nişte dimensiuni mai.... frecventate...
nihil sine deo

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #142 : Joi, 13 Mai 2010, 21:00 »
Vad ca ati inceput sa ajungeti acasa, sper ca ati luat ceva din Sibiel cu voi...M-a sunat si Brandy ca e ok, era in fata blocului, Nicko in schimb era acum o ora inca pe tren.
Mi-a facut mare placere si mie si Samizei si lui Remus si Ramonei sa fim cu voi zi de zi, la Sibiel. Marius s-a simtit si el extraordinar...Deci nici un efort, este o bucurie sa vezi ca munca ta are rezultat. O sa mai petrecem multe zile si seri impreuna, o sa avem ocazia sa ne bucuram de grupul acesta extraordinar care s-a format si spre satisfactia mea se tot largeste...
Carmenus astept "Ceahlaul la apus intr-o salbatica splendoare..."

Offline DJ ExcceS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #143 : Joi, 13 Mai 2010, 21:13 »
Si pentru ca Gigi m-a uitat, sa stiti ca si pentru mine placerea revederii a fost mare. Ma bucur ca ne-am revazut, sau cu unii ca abia ne-am cunoscut si sper sa ne revedem cu fiecare ocazie ... Va imbratisez cu mare drag pe toti ...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #144 : Joi, 13 Mai 2010, 21:19 »
Dargul meu Gigi, te rog pentru liniştea mea... să mai verifici geamurile... dacă sunt în bună stare....
Am luat de la Sibiel, pe lângă multă căldură, multă voioşie, multă prietenie, multe... multe... lucruri neştiute mie până acum....
şi nişte flori.... pe care le voi îngriji cu mult suflet şi le voi numi florile prieteniei care vor creşte împreună cu grupul nostru vesel...
nihil sine deo

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #145 : Joi, 13 Mai 2010, 22:00 »

jumatatico, mai ai mult la pozele alea?

@adria: sunt peste doua sute de poze numai la mine, adria draga, asa ca i le voi da maine lui saturn pe un stick, sa le urce/coboare, etc, asa cum stie el, pe un site de unde sa le puteti vedea toti cei care sunteti curiosi..

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #146 : Joi, 13 Mai 2010, 22:04 »
@DJ Excces: draga adi, cum iti imaginezi tu ca ar putea cineva sa te uite?? imagineaza-ti ca si acum imi mai suna in cap "pusca si cureaua.." si inca mai bat din picioare in amintirea serilor petrecute cu tine :-*

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #147 : Joi, 13 Mai 2010, 22:06 »
Salut tuturor! Ma aflu din nou in Bucuresti, dupa aproape 5 zile petrecute la Sibiel si simt o mare melancolie.  Simt ca si cand m-as intoarce din strainatate, dintr-un orasel medieval de pe alte meleaguri.  Inconjurata de multele brosuri daruite cu multa generozitate si un zambet minunat din partea  Ramonei, le rasfoiesc si ma uit ce minunatii exista totusi in Romania. Ieri dupa masa, am « fugit » de una singura si am dat o raita prelungita prin satul Sibiel.  Am admirat casele, cele mai multe de prin 1800 si… intr-o stare excelenta ; am admirat fiecare detaliu de fereastra, combinatiile de culori, alese cu mult gust, anglo-saxonii ar spune "exquisite taste" de ocru, verde, albastru, rosu, maron… portile, florile, gradinile ingrijite ; pana si troitele aici arata altfel ; oamenii care-ti raspund frumos la salut ; m-am intalnit cu multi copii, si toti, fara exceptie, mi-au dat ziua buna sau mi-au spus saru-mana.  Azi cand am plecat de-acolo, am trecut pe langa o procesiune – adunare religioasa, cu copii si alte persoane in straie traditionale.  Pe la porti oamenii isi pusesera crengute de leustean (nu stiu semnificatia dar voi incerca sa aflu).
Aici de fapt vroaim sa ajung. La oameni.  Pentru ca nu sunt peste tot la fel.  Si cu aceasta ocazie, mi s-a mai confirmat inca o data.  In toata tara si orice cotlon cu pretentie de « turistic » gasesti pensiuni si hoteluri.  Unele chiar cu pretentii.  Am avut multe dezamagiri in acest sens pana acum (cu o singura exceptie).  De data aceasta am dat peste o pensiune cu totul si cu totul deosebita.  Ca infrastructura, camere frumoase, ferestre ample, terase mari, lenjerie imaculata, saltea ortopedica, sanatoasa.  Baia impecabila, dotata si cu uscator de par, prosoape stralucitor de albe si multe… Sistem de economisire a energiei electrice. Un restaurant unde poti servi masa, cu un serviciu ireprosabil, unde sigur nu vei prinde radacini pana cand ti se aduce ciorbita.  Recunosc ca sunt o persoana fitoasa din anumite puncte de vedere, puteti sa radeti de mine, dar pana acum, pe unde am mai fost prin tara, nu plecam fara pernuta si plapumioara mea de puf.  La Pensiunea Sibiel te poti duce doar cu pijamaua (poate si cu ceva haine de schimb totusi…).  In afara de infrastructura, oamenii locului fac adevarata diferenta.  Ceea ce va spun este in cunostinta de cauza si asta pentru ca am lucrat timp de opt ani de zile in hoteluri de 5 stele si cunosc foarte bine aceasta activitate.  Asadar nu bat campii in mod gratios.  Grupul nostru a avut parte de un pachet de 5 stele, as putea sa-l numesc si asa.  Un pachet de lux.  Cu un program impecabil, variat si cu activitati care ar multumi si pe cel mai mofturos dintre turisti.  Am fost intampinati chiar de catre Gigi, Samiza, Remus si Ramona, insotiti de personalul pensiunii.  Din program nu au lipsit vizitarea atractiilor din imprejurimi dar nici programele artistice pentru fiecare seara.  In plus, doi reprezentanti ai unei firme de team-building au amenizat sederea noastra la Sibiel. Cum ?  cu jocuri si exercitii de socializare, foarte importante atunci cand e vorba sa ne integram intr-un grup, care ne ajuta sa spargem gheata, sa trecem peste anumite bariere dictate de timiditate sau pur si simplu de necunoastearea mediului respectiv.  
Un « special touch » a fost dat de felul cum a fost organizata vizita orasului Sibiu. Grupul nostru a vizitat primaria orasului unde, asa cum am spus mai sus, frumoasa gazda ad-hoc de la primarie, PR-ul Ramona, ne-a facut un mic tour si ne-a inmanat fiecaruia material informativ despre Sibiu.  Aici s-ar putea spune ca Gigi lucreaza si in folosul comunitatii, deoarece face cunoscute frumusetile locale tuturor celor care vin in vizita. Asa ca merita o diploma de merit din partea Dlui Johannis! Gigi si-a pus si palaria de ghid turistic si ne-a aratat zidurile fortificate si turnurile calfelor, teatrul National, Muzeul de Istorie Naturala, Pta Schiller, Podul Minciunilor, Pta Huet, Pta Mica, Pta Mare si multe altele.  Am lasat la sfarsit Muzeul Brukenthal cu cele peste 1200 opere ale principalelor scoli de pictura europeana din secolele XV – XVIII. Cu galeria de arta romaneasca, cu colectia de arta decorativa si cabinetul de stampe. Este un muzeu extraordinar, nici nu-mi inchipuiam ca poate sa fie asa de mare si cu atatea opere interesante si autori faimosi.  Mi-au placut in mod deosebit tablourile lui Hans Memling, Breugel cel Batran, Antonello da Messina, Jan van Eyck... ca sa-l vizitezi iti trebuie totusi timp mai mult.
Au fost cateva zile foarte frumoase, ca un cadou de undeva de sus.  Exista un proverb in engleza, ceva de genul « probabil ca am facut ceva bun daca am fost rasplatita astfel », atunci cand primesti mult mai mult decat ceea ce tu dai.  Si acesta a fost cazul la Sibiel.
Experienta Sibiel mi-a lasat un gust de « as mai vrea » si voi face in asa fel incat sa ma reintorc pe meleaguri sibiene si, cu mai mult timp la dispozitie, sa descopar  celelalte sute de atractii care sunt acolo.  Pentru ca locul acela este inepuizabil. Iar faptul ca oamenii sunt asa de amabili si prietenosi, constituie o garantie in plus. Si ma mai gandesc ca totusi nu este pierduta orice speranta de mai bine in Romania cu astfel de oameni.
Grazie Gigi e famiglia Amoroso!

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #148 : Joi, 13 Mai 2010, 22:12 »
Buna seara si buna venit tuturor d ela Sibiel!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #149 : Joi, 13 Mai 2010, 22:14 »
steliana, pe_jumate, ayouni, saturnianule, brandy, sa stiti ca v-am simtit lipsa enorm! Va pup mult de tot