Autor Subiect: Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010  (Citit de 58924 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cameliagabriela

• Vizitator
Răspuns: Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
« Răspuns #120 : Marți, 11 Mai 2010, 08:38 »
multumim Admim pentru informatiile "calde"

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #121 : Marți, 11 Mai 2010, 08:43 »
Admin, ca intotdeauna programul si evenimentele sunt super, asa cum bine le cunosc!

Distractie placuta in continuare si 'vremuri' minunate la Sibiel!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #122 : Marți, 11 Mai 2010, 08:49 »
Revin cu ceva care mi se pare interesant de subliniat. Stiiti ce m-a bucurat foarte mult si recunosc ca aveam ceva emotii pt asta? Intre o parte de participanti la tabara erau deja legaturi destul de stranse, imi era teama ca cei noi sa nu se simta stanjeniti sau izolati de prietenia frenetica dintre cei vechi. Dar de cand i-am vazut cum s-au asezat la mese am inteles ca totul are sa fie ok si foarte repede s-a format un grup unitar. I-am vazut in grup pe terasa, la mese, pe jumatate am vazut-o mult in compania lui Hellen, semn ca grupul este permanent deschis, ceea ce conteaza foarte mult pentru orice proaspat venit. Trece usor peste stanjeneala si disconfort si poate participa de la inceput. V-am vazut pe fiecare cum ati pasit in grup unii mai increzatori, altii mai putin, pentru a remarca acum o normalitate si un firesc date de increderea castigata in ceilalti. Excelent!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #123 : Marți, 11 Mai 2010, 09:03 »
multumim @adminu, suntem bine amandoi !

am "mutat"  ;D autogara si plecarea s-a facut mai repede  ;D 13.45 daarrrr grija mare la cei care vor folosi Valea Oltului, se lucreaza la drum - Dealul Negru, am pierdut 1 ora acolo  :'(

distractie frumoasa in continuare si vreme superba !!!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #124 : Marți, 11 Mai 2010, 09:05 »
Revin cu ceva care mi se pare interesant de subliniat. Stiiti ce m-a bucurat foarte mult si recunosc ca aveam ceva emotii pt asta? Intre o parte de participanti la tabara erau deja legaturi destul de stranse, imi era teama ca cei noi sa nu se simta stanjeniti sau izolati de prietenia frenetica dintre cei vechi. Dar de cand i-am vazut cum s-au asezat la mese am inteles ca totul are sa fie ok si foarte repede s-a format un grup unitar. ......
V-am vazut pe fiecare cum ati pasit in grup unii mai increzatori, altii mai putin, pentru a remarca acum o normalitate si un firesc date de increderea castigata in ceilalti. Excelent!

Increderea noastra in programul Singles Camp iti este datorata in mare parte tie!
Si cred ca toti vrem sa fim alaturi de cei noi veniti asa cum tu ai fost alaturi de noi si esti in continuare.
Succes celor noi !
Bravo celor vechi care ii primesc cu bratele deschise!

:D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #125 : Marți, 11 Mai 2010, 09:06 »
multumin adminu pentru tot! Esti un om de exceptie!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #126 : Marți, 11 Mai 2010, 12:50 »
"Imi pare tare rau Krissunu si Carmen ca n-ati putut ajunge si voi, mai sunt insa multe ocazii in care sa ne intalnim. La telefon am inteles ca totul este ok asa ca nu va ganditi la altceva decat la voi. Restul se rezolva."

Da, intradevar , bine ca noi suntem sanatosi (oarecum!!) Restul e pe cale de a se rezolva, sper eu favorabil!! Multumim mult pentru grija! Eu iau totul ca pe un fapt de viata si incerc sa imi mentin ridicat la maxim optimismul! Data viitoare scoatem parleala, cum se zice! Deci recuperam noi... nu iti face griji, admy!! Si inca o data mii de multumiri tie si lui Carmenus si Adi, trubadurul nostru, care ne-ati fost alaturi in noaptea lunga pe care a trebuit sa o trecem!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #127 : Miercuri, 12 Mai 2010, 07:36 »
Am promis sa revin si o fac acum...
Ultima zi de tabara, a trecut atat de repede...
Ieri o zi de plimbare prin Sibiu, o vreme excelenta, cafenele, magazine, Bruckenthal...
Dupa amiaza Coffe shop, o actiune de entertainment de grup, iar seara Murder Mistery, gasirea criminalului, in care 6 dintre participanti jucau cate un rol. Cand am plecat spre Sibiu, doar se deschise scena, sunt si eu curios sa vad ce s-a intamplat, daca indiciile au fost suficiente.
Deseara carnaval, multi au profitat de vizita in Sibiu pt a se putea masca astazi.
O tabara pilot, care pot spune ca cel putin pentru mine a fost foarte importanta, am mai facut cativa pasi in a cunoaste si a intelege ce trebuie facut in continuare.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #128 : Miercuri, 12 Mai 2010, 09:54 »
As vrea sa fiu o randunica - sa zbor pana la voi! 

Salutari de la mine si distractie la maxim!

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #129 : Miercuri, 12 Mai 2010, 18:36 »
Vreau si eu la bal mascat! Gigi tu ce costum ai ales?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #130 : Miercuri, 12 Mai 2010, 19:41 »
Astepta, admin, stiri cat mai calde! Salutari tururor!

adria

• Vizitator
« Răspuns #131 : Miercuri, 12 Mai 2010, 21:12 »
o sa le primim dupa ce ajung ei acasa
mai avem putin de asteptat

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #132 : Miercuri, 12 Mai 2010, 21:32 »
cred ca avem multe de aflat, cred ca totul a fost minunat...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #133 : Joi, 13 Mai 2010, 10:03 »
Ieri, olimpiada, apoi cat walk-ul care a pregatit carnavalul. A fost senzational!!!!!! Intrarea lui Madame Hellene si a suitei sale, apoi a Ayouni aparuta intr-un costum rafinat, Brandy - bussines woman, fara-numar fara-numar, arabul Saturnian, Laura fotbalista, Greierasul cu codite ca o veritabila scufita rosie sasoaica, George senzatia serii in costumul Nelei, Steliana radea sub masca de nu se mai putea opri, Dadus - paparazzi, Jumatate de nerecunoscut pictata pe fata...Cred ca va ramane unul dintre cele mai vesele momente de tabara...Atat de mult s-a ras la intrare, incat cel putin 20 minute nimeni nu se mai putea opri...Doamne daca ati fi vazut-o pe Carmenus, nu stiiam nici cum sa-i spun atat era de schimbata, haioasa si intrata perfect in pielea personajului....Timisorencele noastre, mai rezervate s-au pregatit pt dans...iar Adriana grozava intr-o rochie care-i venea perfect ca si nuante...
Au trecut zilele raman doar amintiri cum nu se poate mai placute...
Revin acum fug spre Sibiel, gasca se sparge si lumea incepe sa se imprastie...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #134 : Joi, 13 Mai 2010, 10:06 »
super super  :D abia astept sa vad pozele carnavalului !!!

brava voua, tuturor celor care au reusit sa intre in atmosfera carnavalului, care au reusit sa aduca bucurie si satisfactie organizatorilor si noua celor care asteptam cu sufletul la gura povestile de la Sibiel Fun Camp.