Pe mare fuga, pentru ca la 9.30 ne asteapta microbuzele pentru turul Sibiului si eu inca mai sunt la Sibiu...
Ieri a fost atelierul de fotografie artistica cu Daniel Baltat, s-au predat regulile de compozitie, apoi toata gasca a plecat in tabara de sculptura de la Poiana Soarelui pentru a experimenta ceea ce s-a invatat.
Seara frigarui haiducesti si dans cu Daniela si Serban, lectia de ieri, vals vienez.
Marius a preparat Martini din orice altceva in afara de Martini...am vazut ca lumea a apreciat reteta lui de peste Ocean...
Au sosit si George si Laurentiu, entertainerii, apoi un nou concert de chitara cu Adi...
Pe la 12.00 cand a trebuit sa plec spre Sibiu, toata lumea canta...De departe Ayouni are repertoriul cel mai bogat, cred ca stie aproape orice si folk si chansonette, cafe concert si rock, romante si clasica...
Un nou fotograf al grupului a devenit pe langa Bogdan, Jumatate. Aseara desi tarziu era foarte atenta la amanuntele de compozitie deprinse de la Daniel...Sunt foarte curios sa le vad.
Le multumesc lui Marcutza si Cristi pentru ca au tinut sa fie 2 zile cu noi, sper ca ati ajuns cu bine la Turda si Bucuresti. Ultima oara cand am vorbit cu ea marcutza muta autogara in speranta unei plecari mai apropiate.
Imi pare tare rau Krissunu si Carmen ca n-ati putut ajunge si voi, mai sunt insa multe ocazii in care sa ne intalnim. La telefon am inteles ca totul este ok asa ca nu va ganditi la altceva decat la voi. Restul se rezolva.
O zi buna tuturor si promit sa va mai dau vesti de sub soarele Sibielului....