Autor Subiect: Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010  (Citit de 58935 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Răspuns: Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
« Răspuns #105 : Sâmbătă, 08 Mai 2010, 23:44 »
Multumim Adria!  :-*

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #106 : Duminică, 09 Mai 2010, 00:58 »
ultima suta la strans izmenutze! ;)
am exportat copilul, am cumparat aparat foto pentru curs, am luat pasta de dinti si deodorant.. ce mai trebuie?

a.. sa ma scol  maine dimineata la vreme!
asa ca, dragi copii, pe maine!

noapte buna la toata lumea! pe maine!

cameliagabriela

• Vizitator
« Răspuns #107 : Duminică, 09 Mai 2010, 08:25 »
va doresc drum bun, sa va distrati bineinteles si sa va intoarceti sanatosi

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #108 : Duminică, 09 Mai 2010, 09:47 »
Drum bun tuturor....have fun(nu ma indoiesc de asta)....salutati pe toata lumea din partea noastra , celor care am ramas acasa.....si nu in ultimul rand pe..."de-acum faimosul "BUBUGICA"..:)))

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #109 : Duminică, 09 Mai 2010, 10:52 »
neata tuturor!
cum va fi vremea la sibiu zilele acestea puteti afla de aici:

http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/ROXX0014

drum bun si distractie placuta!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #110 : Luni, 10 Mai 2010, 02:55 »
Prima zi de Sibiel s-a incheiat. Pentru mine. Pe_Jumate, Marcutza, Ayouni si cu mine am ajuns dupa mici peripetii, adica un du-te vino de vreo 2-3 ori intre Cristian si Sacel pentru ca nu mai stiam unde era semnul ce ne indemna catre pensiune :D Dar in cele din urma am ajuns cu o mica intirziere.

Vremea aici e superba, nu ploua desi pe drum ne-a stropit de citeva ori. A urmat sala de "sedinte" unde cei vechi i-au cunoscut pe cei noi iar cei noi s-au facut cunoscuti celor vechi. Toata tarasenia a tinut pina pe la 9 seara, cind s-a mers la masa, apoi un pic de party, karaoke si la 12 a venit focul de tabara unde Greierasul ne-a (in)cintat cu chitara lui magica iar noi l-am incintat cu vocile noastre si mai magice :D

Petrecerea contiuna si acum, cind scriu rindurile acestea asa ca eu o sa dorm bustean pe fundal muzical :)

Maine o luam de la capat. Cu ce nici nu mai conteaza. Aveti grija de voi si pastrati intrebarile pentru cind ne-om intoarce :) Saturn va trimite salutari intergalatice iar ceilalti... nu stiu ce fel de salutari va trimit dar sunt sigur ca va trimit ;)

PS: Cind mai veniti pe-aici si doriti sa va opriti pe drum pt o gustare, va recomand sa opriti in Caciulata la restaurantul DaDa. Au o mincare excelenta acolo. Si n-o spun doar eu. Hai pofta buna! :P

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #111 : Luni, 10 Mai 2010, 11:24 »
Prima zi de Sibiel s-a incheiat. Pentru mine. Pe_Jumate, Marcutza, Ayouni si cu mine am ajuns dupa mici peripetii, adica un du-te vino de vreo 2-3 ori intre Cristian si Sacel pentru ca nu mai stiam unde era semnul ce ne indemna catre pensiune :D Dar in cele din urma am ajuns cu o mica intirziere.

Vremea aici e superba, nu ploua desi pe drum ne-a stropit de citeva ori. A urmat sala de "sedinte" unde cei vechi i-au cunoscut pe cei noi iar cei noi s-au facut cunoscuti celor vechi. Toata tarasenia a tinut pina pe la 9 seara, cind s-a mers la masa, apoi un pic de party, karaoke si la 12 a venit focul de tabara unde Greierasul ne-a (in)cintat cu chitara lui magica iar noi l-am incintat cu vocile noastre si mai magice :D

Petrecerea contiuna si acum, cind scriu rindurile acestea asa ca eu o sa dorm bustean pe fundal muzical :)

Maine o luam de la capat. Cu ce nici nu mai conteaza. Aveti grija de voi si pastrati intrebarile pentru cind ne-om intoarce :) Saturn va trimite salutari intergalatice iar ceilalti... nu stiu ce fel de salutari va trimit dar sunt sigur ca va trimit ;)

PS: Cind mai veniti pe-aici si doriti sa va opriti pe drum pt o gustare, va recomand sa opriti in Caciulata la restaurantul DaDa. Au o mincare excelenta acolo. Si n-o spun doar eu. Hai pofta buna! :P

Multam saturni pentru vesti. Sunt invidioasa pe voi. Stiu ce frumos este la Sibiel. As fi venit si eu . Serviciul isi cere drepturile.
Petrecere extraordinara in continuare.
Salutari tuturor celor de la Sibiel.
 :D

Offline bety

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
« Răspuns #112 : Luni, 10 Mai 2010, 16:50 »
Petrecere frumoasa in continuare la Sibiel,timp superb!multumim de vesti si ca v-ati gandit si la noi,cei de acasa .

Asteptam vesti la fel de bune si poze,  Saturini...

adria

• Vizitator
« Răspuns #113 : Luni, 10 Mai 2010, 19:45 »
dragii mei, sibilieni
va invidiez si sunt cu gandul alaturi de voi
saturniene, ca intotdeauna, esti pe faza si ne transmiti si noua cate ceva
va pup pe toti si va doresc sa va simtiti extraordinar unii cu altii

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #114 : Luni, 10 Mai 2010, 22:28 »

Multumesc, Saturniene, dragule, pentru vestile bune. Ma bucur pentru tine si pentru ceilalti. O sa ai o experienta unica, frumoasa, sunt sigura. O sa ai sufetul si viata mai bogata, mai senina. Sa fii tot cum te stiu eu si sa ne mai tii la curent cu ce se intampla. Binenteles, te rog sa faci poze... O seara minunata!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #115 : Luni, 10 Mai 2010, 22:32 »
Saturniene, spune-mi, te rog, este si carmentoma cu voi? Salutari la toata lumea!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #116 : Marți, 11 Mai 2010, 02:08 »
Saturniene, spune-mi, te rog, este si carmentoma cu voi? Salutari la toata lumea!

Nu, lucia, nu am reusit sa ajung acolo, desi asta am dorit! Dar cu siguranta vor mai fi si alte ocazii! Pe care abia le astept!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #117 : Marți, 11 Mai 2010, 07:34 »
Hai 'lenesilor' Fun Camp Sibiel, treziti-va!

O noua zi va asteapta.

:D ;D :D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #118 : Marți, 11 Mai 2010, 07:54 »
neatza Sibiel !!!

inca o data spun celor noi sositi in tabara de la sibiel, succes si mult mai multa incredere in voi !!!
felicitari tuturor celor care au participat la organizarea taberelor, totul la fel de bine pus la punct unde voiosia, ospitalitatea sunt la ele acasa !!!

zile frumoase in continuare !!!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #119 : Marți, 11 Mai 2010, 08:32 »
Pe mare fuga, pentru ca la 9.30 ne asteapta microbuzele pentru turul Sibiului si eu inca mai sunt la Sibiu...
Ieri a fost atelierul de fotografie artistica cu Daniel Baltat, s-au predat regulile de compozitie, apoi toata gasca a plecat in tabara de sculptura de la Poiana Soarelui pentru a experimenta ceea ce s-a invatat.
Seara frigarui haiducesti si dans cu Daniela si Serban, lectia de ieri, vals vienez.
Marius a preparat Martini din orice altceva in afara de Martini...am vazut ca lumea a apreciat reteta lui de peste Ocean...
Au sosit si George si Laurentiu, entertainerii, apoi un nou concert de chitara cu Adi...
Pe la 12.00 cand a trebuit sa plec spre Sibiu, toata lumea canta...De departe Ayouni are repertoriul cel mai bogat, cred ca stie aproape orice si folk si chansonette, cafe concert si rock, romante si clasica...
Un nou fotograf al  grupului a devenit pe langa Bogdan, Jumatate. Aseara desi tarziu era foarte atenta la amanuntele de compozitie deprinse de la Daniel...Sunt foarte curios sa le vad.

Le multumesc lui Marcutza si Cristi pentru ca au tinut sa fie 2 zile cu noi, sper ca ati ajuns cu bine la Turda si Bucuresti. Ultima oara cand am vorbit cu ea marcutza muta autogara in speranta unei plecari mai apropiate.
Imi pare tare rau Krissunu si Carmen ca n-ati putut ajunge si voi, mai sunt insa multe ocazii in care sa ne intalnim. La telefon am inteles ca totul este ok asa ca nu va ganditi la altceva decat la voi. Restul se rezolva.
O zi buna tuturor si promit sa va mai dau vesti de sub soarele Sibielului....