Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
Ayouni:
in sfarsit astazi am lasat lenea la o parte si mi-am downloadat rar-ul! asa ca am inceput sa ma uit pe pozele de la sibiel, courtesy of mr. saturnian and ms. dadus: ce frumoase au iesit! multumesc mult de tot dragii mei, sa mai faceti si altadata!
cu voia voastra pun una aici, e cu podul minciunilor! meritul este al fotografilor, va rog frumos.
EUGENIA110:
De ce se numeste asa? Pe el, la o intilnire romantica, se mint indragostitii unii pe altii? ;D
steliana:
vreau şi eu pozele...
cerculeţ....nu mă uita te rog....
Ayouni:
una dintre legende spune ca podul s-ar fi surpat odinioara daca trecea peste el o persoana mincinoasa... de-aia cred ca l-au facut intre timp din beton armat.
am revazut pozele de la ziua cu "bollywood cafe" si "espana cafe", sunt nemaipomenite... mai ales cele de la bollywood, cu hostesses cantand si emitand sunetul ohmmmm... si al nostru guru cu margele...
anexez doua poze necompromitatoare:
1. masuta la bollywood cafe
2. casuta cu obloane albastre care mi-a placut foarte mult, cand am dat prima raita prin sibiel impreuna cu dadus.
Ayouni:
--- Citat din: steliana din Marți, 25 Mai 2010, 17:02 ---vreau şi eu pozele...
cerculeţ....nu mă uita te rog....
--- Terminare citat ---
cu voie de la imparatia lui saturn, ti-am trimis linkul separat!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă