Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
nicko:
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 17 Mai 2010, 21:53 ---
--- Citat din: nicko din Luni, 17 Mai 2010, 21:47 ---hai, recunoaste! Amandoi suntem experti, nu doar tu ;) Nu iti atribui toate meritele acelui dans superb si ale calcauturilor pe picioroange!
--- Terminare citat ---
Bine, domnule! Recunosc ca si tu esti priceputa. Dar ma mai ierti daca iti spun ca in urma cu 1 an jumate am facut un pic de cursuri de dans? F'o trei luni? ;D
--- Terminare citat ---
hai, ca sa inteleg - curs de dans sau de calcat pe picioare?
oricum, stanga-dreapta a mers bine. Inainte si inapoi era problema. un, doi, trei, un doi, trei. Ma prapadesc de ras singura la birou. hai, ca fug acasa si va mai vizitez de acolo!
Ayouni:
@saturnianul! multumesc mult de poze, inca nu le-am vazut pentru ca nu am download-at rarul, eu folosesc un altul. o voi face astazi... o zi faina!
Ayouni:
chiar aseara, in timp ce ma plimbam prin herastrau, ma gandeam la tabara de la sibiel din mai... la multele si frumoasele activitati pe care le-am facut acolo. La "espanola cafe" si " bollywood cafe", la murder mystery dinner, seara de dans clasic, cursul de fotografie, etc. de asemenea la noi toti, cei carora admin ne-a dat intins o mana sa iesim din virtual, din singuratatea mai mica sau mai mare, in care ne aflam fiecare dintre noi, intr-un fel sau altul.
Ayouni:
pe_jumate:
@ayouni: asa e, amintiri de nesters de la sibiel :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă