Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010

<< < (40/49) > >>

nicko:

--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 15 Mai 2010, 11:15 ---mai devreme....sau mai târziu

--- Terminare citat ---
macar de data asta am prelungit sederea cu cateva ore, nu cu o zi ca data trecuta ;)

steliana:
progres..... nu alta.... :D

nicko:

--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 15 Mai 2010, 13:05 ---progres..... nu alta.... :D

--- Terminare citat ---
data viitoare imi iau revansa fata de mine si raman o saptamana in plus, nah!  ;)

steliana:
eu zic să te muţi la.... Sibiu..
aşa ajungi... şi pleci în timpul stabilit... :D

Carmenus:
     Salutare tuturor !
     Draga Niko, dupa cum observi nu esti ultima tot timpul. Acum sunt eu . Toti au intrat pe forum , inafara de mine .
     A fost un grup minunat, poate cel mai frumos. Nici nu stiu cand a trecut timpul cat am stat acolo. Am fost rupti de realiate . La Bucuresti putea sa inceapa o revolutie , iar noi "jucam jocuri", habar nu aveam ce se petrece in rest.
     Ma bucur ca am ajuns toti cu bine pe la casele noastre . Eu abia luni merg la serviciu, deci inca mai plutesc si ma gandesc la momentele faine , care din pacate au trecut prea repede.
     Abia astept revederea cu cei din aceasta tabara, niste oameni deosebiti, care , vorba saturnianului , mi-au intrat la suflet si pe care ii astept cu mare drag  pe Ceahlau.
       Va doresc o zi minunata si ne vom auzi la telefon unde vom discuta detalii despre Ceahlau.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă