Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
Ayouni:
dragii mosului (sau mai curand ai babutei), am comis-o, in text mi-au iesit niste semne ciudate
« ..... » = sunt de fapt ghilimele. am scris textul in word mai intai - in seara asta mi se desconecteaza internetul foarte des- si cand i-am dat copy paste am uitat ca unele semne nu sunt compatibile...
n-am intrat in detalii despre grup si mancare si muzica, etc. pentru ca de data aceasta am considerat ca Gigi si familia lui merita toata atentia pentru ca au fost initiatorii proiectului si cei care au pus umarul cu dragoste, simplitate si multa multa generozitate la succesul lui.
Ayouni:
multam fain, luciamanta! si celorlati carora le-a fost dor de noi. si de asemenea celor care nu! hihhihihi
va pupa jean! ... aaaa, ayouni
capsuna:
Bine ati revenit dragii nostrii excursionisti! V-am asteptat cu mare drag si dor!
carmentoma:
Ma bucur ca impresiile celor din acest grup sunt tot la superlativ, la fel ca si la noi! Ma gandeam , atunci cand am scris eu despre Sibiel 9-11 aprilie, ca voi fi catalogata ca exagerata in laude! Acum sunt convinsa ca am fost saraca in a descrie locuri, oameni, conditii si nu in ultimul rand trairi! Si la noi a fost inceputul, cand inca nu erau toate "rodate" si verificate live! Ferice de noi ca avem acum un loc al nostru!! Mi-ar placea sa vad imagini, dar cred ca asta e mai greu! Poate totusi gasiti o modalitate "neutra" de a posta cateva!
carmentoma:
--- Citat din: Ayouni din Joi, 13 Mai 2010, 22:25 ---multam fain, luciamanta! si celorlati carora le-a fost dor de noi. si de asemenea celor care nu! hihhihihi
va pupa jean! ... aaaa, ayouni
--- Terminare citat ---
Crezi tu ca a fost cineva care sa nu va simta lipsa?!? Dar ne bucuram ca aveati distractie la maxim si veti veni cu povesti si amintiri de neuitat!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă