Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
adria:
haideti, mai, oameni buni,
va asteptam de ceva vreme
jumatatico, mai ai mult la pozele alea?
dadus, tare strans la vorba esti!
steliana:
Bună seara copii!
Nu mai plăngeţi de dorul meu căci am sosit acum 10 min !
Cum v-aţi petrecut timpul fără noi?
Noi.... cu grija lui Gigi... am avut un program super, super, super..... şi nu am plecat de acolo fără să punem la punct detalii ale următoareai întâlniri.
Mulţumesc tuturor pentru atenţia cu care am fost primită, pentru genialul program, pentru că ne-am putut revedea şi îmbrăţişa, pentru că am captat în grup şi ne-am bucurat de fiecare rază de soare, pentru că ne-am dăruit prieteniei, pentru că ne-am alinat sufletul cu bună dispoziţie, pentru că am prins criminalul, pentru speranţa că vom rămâne prieteni, pentru... multe altele pe care le voi spune mâine.....
acum, încerc o revenire la nişte dimensiuni mai.... frecventate...
admin:
Vad ca ati inceput sa ajungeti acasa, sper ca ati luat ceva din Sibiel cu voi...M-a sunat si Brandy ca e ok, era in fata blocului, Nicko in schimb era acum o ora inca pe tren.
Mi-a facut mare placere si mie si Samizei si lui Remus si Ramonei sa fim cu voi zi de zi, la Sibiel. Marius s-a simtit si el extraordinar...Deci nici un efort, este o bucurie sa vezi ca munca ta are rezultat. O sa mai petrecem multe zile si seri impreuna, o sa avem ocazia sa ne bucuram de grupul acesta extraordinar care s-a format si spre satisfactia mea se tot largeste...
Carmenus astept "Ceahlaul la apus intr-o salbatica splendoare..."
DJ ExcceS:
Si pentru ca Gigi m-a uitat, sa stiti ca si pentru mine placerea revederii a fost mare. Ma bucur ca ne-am revazut, sau cu unii ca abia ne-am cunoscut si sper sa ne revedem cu fiecare ocazie ... Va imbratisez cu mare drag pe toti ...
steliana:
Dargul meu Gigi, te rog pentru liniştea mea... să mai verifici geamurile... dacă sunt în bună stare....
Am luat de la Sibiel, pe lângă multă căldură, multă voioşie, multă prietenie, multe... multe... lucruri neştiute mie până acum....
şi nişte flori.... pe care le voi îngriji cu mult suflet şi le voi numi florile prieteniei care vor creşte împreună cu grupul nostru vesel...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă