Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
admin:
S-a incheiat Fun Camp-ul! Lumea s-a imbratisat si fiecare a luat drumul spre casa. Eu spre birou. Sper ca fiecare sa-i pastreze in minte si suflet pe cei care le-au fost in jur aceste 5 zile!
carmentoma:
--- Citat din: admin din Joi, 13 Mai 2010, 18:37 ---S-a incheiat Fun Camp-ul! Lumea s-a imbratisat si fiecare a luat drumul spre casa. Eu spre birou. Sper ca fiecare sa-i pastreze in minte si suflet pe cei care le-au fost in jur aceste 5 zile!
--- Terminare citat ---
Iar noi asteptam sa iti tragi sufletul si sa "dai raportul" asa... mai in amanunt! Ma roade invidia deja (in sens pozitiv, bineinteles!)!!
pe_jumate:
am ajuns cu totii (@ayouni, @saturnianul si cu jumatate din mine) cu bine din nou acasa, la bucuresti, dupa incheierea fun-campului de la sibiel:)
iar acum, dupa ce am iesit din atmosfera aceea unica si total acaparanta, in asa masura incat o pot evalua mai ales prin comparatie cu ce vad aici privind pe geam sau in jur, va marturisesc:
in acest camp nu a fost vorba doar de socializare, ci de mult mai mult..
a trebuit sa scoatem la lumina si sa lustruim, care cum a putut, o parte din vechile abilitati, ba sportive, ba de perspicacitate, ba de imaginatie, ba de matematica, ba de interpretare, ba de.. ba de..
am invatat lucruri noi, care ne-au fost predate astfel incat sa insamanteze noi viitoare si solide hobby-uri, am ras pe saturate la balul mascat, ne-am minunat in fata sculputurilor uriase din lemn imprastiate pe dealuri in poiana soarelui, am inventat cafenele imaginare cu fundal de templu hindus in semi-transa yoghina si/sau chiote razlete de seniorite cu castaniete atarnate prin cele mai inimaginabile locuri, am jucat un fel de handbal original si am facut si un fel de schi pe pamant, foarte inrudit cu canoe-le..
avem mai multi prieteni, suntem mai puternici cu totii si mai increzatori...
si totul se datoreaza unui organizator exceptional, cu o inima fierbinte si o bunatate iesite din comun, care a participat zi de zi la eveniment alaturi de noi si impreuna cu intreaga sa familie.. multumim gigi, prin ceea ce faci ne faci sa ne simtim oaspetii tai personali de fiecare data..
PS ma duc sa descarc fabuloasele mele poze, rod al cursului de fotografie din camp.. ne vedem mai tarziu!
carmentoma:
Multumim, pe_jumate! Asteptam cu nerabdare ca si ceilalti sa isi "descace sacii" de amintiri unice, care, din punctul meu egoist de vedere, au un singur defect: nu ma aflu si eu printre cei care le au, traite live!!
dadus:
Buna la toti
acum am ajuns si eu,nici nu mi-am despachetat bagajele ca am deschis calculatorul.
ma bucur ca ati ajuns cu bine la bucuresti.
nu imi vine sa cred ca au trecut aceste zile asa de repede,a fost de vis.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă