Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010

<< < (26/49) > >>

luciamanta:
multumin adminu pentru tot! Esti un om de exceptie!

carmentoma:
"Imi pare tare rau Krissunu si Carmen ca n-ati putut ajunge si voi, mai sunt insa multe ocazii in care sa ne intalnim. La telefon am inteles ca totul este ok asa ca nu va ganditi la altceva decat la voi. Restul se rezolva."

Da, intradevar , bine ca noi suntem sanatosi (oarecum!!) Restul e pe cale de a se rezolva, sper eu favorabil!! Multumim mult pentru grija! Eu iau totul ca pe un fapt de viata si incerc sa imi mentin ridicat la maxim optimismul! Data viitoare scoatem parleala, cum se zice! Deci recuperam noi... nu iti face griji, admy!! Si inca o data mii de multumiri tie si lui Carmenus si Adi, trubadurul nostru, care ne-ati fost alaturi in noaptea lunga pe care a trebuit sa o trecem!

admin:
Am promis sa revin si o fac acum...
Ultima zi de tabara, a trecut atat de repede...
Ieri o zi de plimbare prin Sibiu, o vreme excelenta, cafenele, magazine, Bruckenthal...
Dupa amiaza Coffe shop, o actiune de entertainment de grup, iar seara Murder Mistery, gasirea criminalului, in care 6 dintre participanti jucau cate un rol. Cand am plecat spre Sibiu, doar se deschise scena, sunt si eu curios sa vad ce s-a intamplat, daca indiciile au fost suficiente.
Deseara carnaval, multi au profitat de vizita in Sibiu pt a se putea masca astazi.
O tabara pilot, care pot spune ca cel putin pentru mine a fost foarte importanta, am mai facut cativa pasi in a cunoaste si a intelege ce trebuie facut in continuare.

almi_gabi:
As vrea sa fiu o randunica - sa zbor pana la voi! 

Salutari de la mine si distractie la maxim!

capsuna:
Vreau si eu la bal mascat! Gigi tu ce costum ai ales?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă