Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
cameliagabriela:
multumim Admim pentru informatiile "calde"
almi_gabi:
Admin, ca intotdeauna programul si evenimentele sunt super, asa cum bine le cunosc!
Distractie placuta in continuare si 'vremuri' minunate la Sibiel!
admin:
Revin cu ceva care mi se pare interesant de subliniat. Stiiti ce m-a bucurat foarte mult si recunosc ca aveam ceva emotii pt asta? Intre o parte de participanti la tabara erau deja legaturi destul de stranse, imi era teama ca cei noi sa nu se simta stanjeniti sau izolati de prietenia frenetica dintre cei vechi. Dar de cand i-am vazut cum s-au asezat la mese am inteles ca totul are sa fie ok si foarte repede s-a format un grup unitar. I-am vazut in grup pe terasa, la mese, pe jumatate am vazut-o mult in compania lui Hellen, semn ca grupul este permanent deschis, ceea ce conteaza foarte mult pentru orice proaspat venit. Trece usor peste stanjeneala si disconfort si poate participa de la inceput. V-am vazut pe fiecare cum ati pasit in grup unii mai increzatori, altii mai putin, pentru a remarca acum o normalitate si un firesc date de increderea castigata in ceilalti. Excelent!
marcutza:
multumim @adminu, suntem bine amandoi !
am "mutat" ;D autogara si plecarea s-a facut mai repede ;D 13.45 daarrrr grija mare la cei care vor folosi Valea Oltului, se lucreaza la drum - Dealul Negru, am pierdut 1 ora acolo :'(
distractie frumoasa in continuare si vreme superba !!!
almi_gabi:
--- Citat din: admin din Marți, 11 Mai 2010, 08:49 ---Revin cu ceva care mi se pare interesant de subliniat. Stiiti ce m-a bucurat foarte mult si recunosc ca aveam ceva emotii pt asta? Intre o parte de participanti la tabara erau deja legaturi destul de stranse, imi era teama ca cei noi sa nu se simta stanjeniti sau izolati de prietenia frenetica dintre cei vechi. Dar de cand i-am vazut cum s-au asezat la mese am inteles ca totul are sa fie ok si foarte repede s-a format un grup unitar. ......
V-am vazut pe fiecare cum ati pasit in grup unii mai increzatori, altii mai putin, pentru a remarca acum o normalitate si un firesc date de increderea castigata in ceilalti. Excelent!
--- Terminare citat ---
Increderea noastra in programul Singles Camp iti este datorata in mare parte tie!
Si cred ca toti vrem sa fim alaturi de cei noi veniti asa cum tu ai fost alaturi de noi si esti in continuare.
Succes celor noi !
Bravo celor vechi care ii primesc cu bratele deschise!
:D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă