Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
Saturnianul:
Prima zi de Sibiel s-a incheiat. Pentru mine. Pe_Jumate, Marcutza, Ayouni si cu mine am ajuns dupa mici peripetii, adica un du-te vino de vreo 2-3 ori intre Cristian si Sacel pentru ca nu mai stiam unde era semnul ce ne indemna catre pensiune :D Dar in cele din urma am ajuns cu o mica intirziere.
Vremea aici e superba, nu ploua desi pe drum ne-a stropit de citeva ori. A urmat sala de "sedinte" unde cei vechi i-au cunoscut pe cei noi iar cei noi s-au facut cunoscuti celor vechi. Toata tarasenia a tinut pina pe la 9 seara, cind s-a mers la masa, apoi un pic de party, karaoke si la 12 a venit focul de tabara unde Greierasul ne-a (in)cintat cu chitara lui magica iar noi l-am incintat cu vocile noastre si mai magice :D
Petrecerea contiuna si acum, cind scriu rindurile acestea asa ca eu o sa dorm bustean pe fundal muzical :)
Maine o luam de la capat. Cu ce nici nu mai conteaza. Aveti grija de voi si pastrati intrebarile pentru cind ne-om intoarce :) Saturn va trimite salutari intergalatice iar ceilalti... nu stiu ce fel de salutari va trimit dar sunt sigur ca va trimit ;)
PS: Cind mai veniti pe-aici si doriti sa va opriti pe drum pt o gustare, va recomand sa opriti in Caciulata la restaurantul DaDa. Au o mincare excelenta acolo. Si n-o spun doar eu. Hai pofta buna! :P
almi_gabi:
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 10 Mai 2010, 02:55 ---Prima zi de Sibiel s-a incheiat. Pentru mine. Pe_Jumate, Marcutza, Ayouni si cu mine am ajuns dupa mici peripetii, adica un du-te vino de vreo 2-3 ori intre Cristian si Sacel pentru ca nu mai stiam unde era semnul ce ne indemna catre pensiune :D Dar in cele din urma am ajuns cu o mica intirziere.
Vremea aici e superba, nu ploua desi pe drum ne-a stropit de citeva ori. A urmat sala de "sedinte" unde cei vechi i-au cunoscut pe cei noi iar cei noi s-au facut cunoscuti celor vechi. Toata tarasenia a tinut pina pe la 9 seara, cind s-a mers la masa, apoi un pic de party, karaoke si la 12 a venit focul de tabara unde Greierasul ne-a (in)cintat cu chitara lui magica iar noi l-am incintat cu vocile noastre si mai magice :D
Petrecerea contiuna si acum, cind scriu rindurile acestea asa ca eu o sa dorm bustean pe fundal muzical :)
Maine o luam de la capat. Cu ce nici nu mai conteaza. Aveti grija de voi si pastrati intrebarile pentru cind ne-om intoarce :) Saturn va trimite salutari intergalatice iar ceilalti... nu stiu ce fel de salutari va trimit dar sunt sigur ca va trimit ;)
PS: Cind mai veniti pe-aici si doriti sa va opriti pe drum pt o gustare, va recomand sa opriti in Caciulata la restaurantul DaDa. Au o mincare excelenta acolo. Si n-o spun doar eu. Hai pofta buna! :P
--- Terminare citat ---
Multam saturni pentru vesti. Sunt invidioasa pe voi. Stiu ce frumos este la Sibiel. As fi venit si eu . Serviciul isi cere drepturile.
Petrecere extraordinara in continuare.
Salutari tuturor celor de la Sibiel.
:D
bety:
Petrecere frumoasa in continuare la Sibiel,timp superb!multumim de vesti si ca v-ati gandit si la noi,cei de acasa .
Asteptam vesti la fel de bune si poze, Saturini...
adria:
dragii mei, sibilieni
va invidiez si sunt cu gandul alaturi de voi
saturniene, ca intotdeauna, esti pe faza si ne transmiti si noua cate ceva
va pup pe toti si va doresc sa va simtiti extraordinar unii cu altii
luciamanta:
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 10 Mai 2010, 02:55 ---Prima zi de Sibiel s-a incheiat. Pentru mine. Pe_Jumate, Marcutza, Ayouni si cu mine am ajuns dupa mici peripetii, adica un du-te vino de vreo 2-3 ori intre Cristian si Sacel pentru ca nu mai stiam unde era semnul ce ne indemna catre pensiune :D Dar in cele din urma am ajuns cu o mica intirziere.
--- Terminare citat ---
Multumesc, Saturniene, dragule, pentru vestile bune. Ma bucur pentru tine si pentru ceilalti. O sa ai o experienta unica, frumoasa, sunt sigura. O sa ai sufetul si viata mai bogata, mai senina. Sa fii tot cum te stiu eu si sa ne mai tii la curent cu ce se intampla. Binenteles, te rog sa faci poze... O seara minunata!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă