Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Panorame de toamna in Cheile Bicajelului si adrenalina pe Via ferrata Astragalus

<< < (3/4) > >>

LumiS:

--- Citat din: LumiS din Marți, 17 Septembrie 2024, 14:03 ---Buna ziua,
Sunt interesata de transport grupaj  auto din mai multe puncte:Bucuresti, Ploiesti,Brasov,Buzau,Bacau,Piatra Neamt.
Va rog trimiteti mesaj la 0730014097.
Multumesc.

--- Terminare citat ---

LumiS:
Buna ziua,
Am gasit transport catre Cheile Bicajel.
O zi frumoasa,
0730014097.

lidia.Iasi:
Perfect LumiS  :thumbup:

Va trimit mai jos zonele din care veniti, poate reusiti sa va mai grupati.

Suceava-1, Iasi-6, Vaslui-2, Bucuresti-3, Ploiesti-2, P Neamt-2, Alba-1, Bacau-1, Hunedoara-1, Vrancea-2, Mures-2, Sibiu-1, Constanta-1, Braila-1

Daca aveti loc in masina, postati aici. Nu prea sunt posibilitati de a ajunge cu mijloace de transport in comun.

lidia.Iasi:
Vineri va astept de la ora 13.00 la Pensiunea Hasmas, Str. Bicajel 1057.

Sa va luati un sandvis pentru pranz sau sa mancati ceva pe drum pentru ca nu avem posibilitatea de pranz la pensiune.
La 14.30 vom pleca pe traseu. Daca nu ajungeti pana la 14,30 va rog sa ma anuntati pe whatsapp 0743122214 ca sa va pot repartiza o camera.

Mese:
- micul dejun este inclus
- pentru pranz sa va luati ceva la pachet pentru ca vom fi pe traseu atat vineri cat si sambata
- cina este 60 lei si trebuie comandata in avans.
Va rog sa-mi trimiteti pana maine la pranz, mesaj daca doriti cina si daca aveti restrictii alimentare - whatsapp 0743122214

Echipament:
- bocanci impermeabili cu talpa aderenta
- pantaloni lungi de drumetie, parazapezi sau suprapantaloni sa nu va udati
- tricou/bluze termice
- haina vant/ploaie
- bete trekking, daca sunteti obisnuiti sa mergeti cu ele
- rucsac de tura in care sa va incapa haine de schimb, apa, mancare
- geaca mai groasa pentru seara
- caciula

a_dora:
Buna ziua! De la P. Neamt am 2 locuri libere in masina . Daca este cineva interesat ma puteti contacta la 0751369347.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă