Revin cu ultimele detalii.
Duminica 29 decembrie, incepand cu orele 15:00Intalnirea la pensiune si preluarea camerelor
Pensiunea River Retreat Valea Lotrioarei 3*
https://riverretreat.ro/Strada Principală 36, Lotrioara 555704
Camere - trimiteti-mi un mesaj in cazul in care va cunoasteti si doriti sa stati cu o anumita persoana
19:00 cina: meniu de grup: fel principal + salata si desert
Mese, bauturiO singura persoana m-a anuntat ca doreste meniu lacto-vegetarian.
Bauturile nu sunt incluse, si le aduce fiecare, exceptie sampania din noaptea de Anul Nou pe care am s-o aduc eu
Transport - s-au facut si ultimele grupaje, in caz ca mai este cineva care nu are cu ce ajunge, anuntati-ma si gasim o solutie
Spa - sauna si jacuzzi sunt functionale,sa va aduceti costum de baie, slapi, prosop
Wapp - am sa creez grupul Wapp maine dupa-masa
In cazul in care nu ati mai fost recent impreuna cu mine si doriti sa faceti parte din grupul Wapp, este necesar sa imi trimiteti un mesaj in care sa va exprimati acordul de a face parte din grup
VremeaVremea se anunta frumoasa, insorita, cu temperaturi in jur de 5-7 grade ziua si -3/-4 grade noaptea
Pe langa tinuta de Revelion nu uitati ia pentru seara de Sf Vasile sau ceva similar
Activitati in zona: târgul de Crăciun de la Sibiu. o drumetie/plimbari in apropierea pensiunii
Câțiva mi-ati spus ca vreti sa mergeti in 30 decembrie dupa-masa la Sibiu - sunt circa 40 km
In rest, ne vom misca in apropierea pensiunii
Distractie, socializare Cei mai multi ne cunoastem, se anunta un grup fain dar. ca de fiecare data, va spun si voua ca iim doresc sa fim un grup unit, vesel, sa ne bucuram impreuna de ultimele zile din acest an si sa sarbatorim cum se cuvine trecerea in Nou lAn