Băi nene, m-aţi spart voi pe mine! Aţi avut logoree nu glumă de cînd am postat amărîtul ăla de mesaj că am ajuns. Şi-acu' mă faceţi să scriu chit că sunt mort de foame şi de somn iar mîine trebe să mă trezesc să merg la birou.
S-o iau repede pe rînd. Umanilor (sau poate nu? cred că eraţi deja extratereştrii fiecare în felul lui) aţi fost şi sunteţi fenomenali. Voi sunteţi semenii ăia pe care îi tot caut eu de cînd sunt rătăcit pe Terra

Gigi, eşti superb! Mai mult nu ştiu ce să zic, o înşiruire prea mare de cuvinte ar fi desuetă în situaţia de faţă. Felicitări pentru iniţiativa pe care ai avut-o cu acest proiect. Se vede că e o treabă nemţească, cum se zice, gîndită pînă la detaliu. Chestia cu butonul roşu din cameră care taie alimentarea e premieră într-o pensiune. Şi am fost prin destule. Vai dar ce frustrare mi-a dat chestia aia cînd am văzut că nu merge nici o lumină în camer

Zic, ia uite nene numai laude şi descrieri la superlativ, iar eu n-am curent în cameră

La bal mascat, eu vreau să te văd cu perucă cu plete. E dorinţa mea ascunsă

Dj ExcceS, eşti marfă de marfă! Io zic că, pe lîngă repertoriul de cîntece la foc, să ţi-l îmbogăţeşti şi p-ăla de bancuri. Că le spui mişto tare!
Măi Francescă fată, hăi, chiar aşa mult te-am empresionat sau eşti tu mai emotivă?

Ce-oi fi filmat tu acolo? Ce dovezi "compormiţătoare" oi avea tu în ce mă priveşte? Vreau raport scris şi semnat. Nume de cod operaţiunea "Carcasa goală" (cine nu ştie, ghinion)

Ah, şiu ce frumos îţi şedea atîrnată de cablul ăla. Numai acolo te văd

Steliana, ce ziceai că mă cunoşti dinainte de a mă vedea? Cu numerologia ştiu că le ai, mai eşti şi medium?

Deci Adria vii de 1 mai, nu? Adică CHIAR vii! Adică nici nu se pune problema să nu vii, nu?
Hai noapte bună noapte bună munţomani tirolieni!