0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Buna seara ! ...dragi prieteni !!!!!!!!!!!!!!
Bal mascat, mie ce mi s-ar potrivi oare? Acum cativa ani vroiam sa plec la un carnaval de munte la Balea. Merg la locul cu pricina, unde se inchiriaza costume; plin de copii, una vroia sa fie Oana Zavoranu, altul Banica Jr...O fatuca prea ocupata cu inchirierea se tot plimba grabita prin fata mea si ma pune naiba sa o intreb, cam ce mi s-ar potrivi. Si ea foarte calma si duioasa imi spune: "un costum de soricel". Am crezut ca pic jos de ras, ma si inchipuiam cu codita si urechi rotunde...
scuze de off-topic, nu stiu unde sa scriu,dar am vrut sa-l salut pe adi DJ, ca acum a vazut ca e on-linesa nu uiti de tema de vacanta, adi
Citat din: krissunu din Marți, 27 Aprilie 2010, 23:19Buna seara ! ...dragi prieteni !!!!!!!!!!!!!! buna, cristiti-ai revenit, dl. michael?
Apropos ... cum ramane cu 1 Mai, unde va petreceti ... si suntem suparati ca nu ne-ati invitat si pe noi ... ca daca ne suparam ne urcam in masini ... si va tragem o vizita
Parca acum eram in Sala Fresca, parca acum te aplaudam cu totii cum dansai ....a trecut asa de repede, Cristi?