Autor Subiect: Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010  (Citit de 83400 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010
« Răspuns #120 : Duminică, 25 Aprilie 2010, 20:14 »
ce vesti ... cine sa mai aiba timp....noi parca am stat de net cand era vorba de distractie.

le doresc sa fie distractie la maxim!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #121 : Duminică, 25 Aprilie 2010, 21:09 »
maxim!
nihil sine deo

Offline Tania

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #122 : Duminică, 25 Aprilie 2010, 23:10 »
Buna seara tuturor!

Ma bucur pentru cei care sunt acum acolo, la Sibiel...Imi imaginez ce distractie este si nu mi-e greu! La un moment dat ma gindeam sa merg din nou, sa recuperez ce am pierdut... dar astept un moment cind voi avea energia necesara! :) :)
Distractie maxima tuturor!

Cine, ce mai stie despre lista cu adresele de contact ale celor din prima tabara? 

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #123 : Duminică, 25 Aprilie 2010, 23:15 »
    Eu am luat lista pe care a facut-o Adi, trubadurul nostru de la Piatra Neamt! Daca o vrei, vorbim pe privat sau pe e.mail ori mess!

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #124 : Duminică, 25 Aprilie 2010, 23:17 »
Buna seara,
Scumpa la vedere esti! Lista e la greieras, care greieras s-a cam dat la fund! O parte de adrese de mail si nr de tel am si eu si iti pot da. Iar greierasul va fi la Sibiel in tabara 9-13 mai, asta pentru cine doreste sa-l traga de urechi!
Te pup :-*

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #125 : Luni, 26 Aprilie 2010, 03:47 »
Neata, la grupa mare! Raporteaza extraterestrul din virful patului.

Drumul a fost bun si liber, am avut vreme frumoasa tot timpul. Nu m-am mai aflat niciodata linga patru femei frumoase in acelasi timp dar am reusit sa supravietuiesc. Nu mai eu stiu cum  :P ::)

NEWSFLASH: Francesca a nimerit la camera 12, asa ca ea a cistigat sutienul Stelianei  :D Io tot mi-am uitat sutienele acasa si nimeni n-a vrut sa-mi dea  :'( Dar ma descurc si fara, ca am peptul ferm  :P

Asa cum au zis si cei din prima tabara, Gigi si Samiza sunt de milioane iar zona e superba. Ziua a inceput cu o plimbare pe linga riu in sus iar eu m-am catarat de vreo citeva ori pe dealurile din jur, caci sunt precum capra, si am facut poze la popor privindu-i de sus. Am avut si ceva emotii eu si Francesca pentru ca au trecut pe linga noi citeva cornute si ne temeam sa nu fie si un taur printre ele fiindca eram amindoi in rosu  ;D Noroc ca erau vaci, dar una tot m-a privit suspect ;D

La conferinta cu prezentarile, eu, de emotie, am baut Martini-ul care mi s-a pus in fata si mi-am dat seama abia dupa  ;D Prima oara cind am pus licoare d-asta in gura. Shit happens! :D

A urmat masa, o repriza de dans de vreo ora si apoi... karaoke unde au cintat majoritatea vedetelor prezente in sala. Inclusiv subsemnatul  ;D Apoi a urmat iarasi dans, dans si dans  :) Pina in jur de ora 2, 2 si ceva cind s-a spart gasca.

Maine e o zi plina cu multe acitivitati asa ca ma bag la somn ca la 8 si ceva tre sa fiu in picioare. Va pupam cu totii (pe ceilalti n-am mai apucat sa-i intreb dar sunt sigur ca nu-i deranjeaza).

Hai somn usor, ca pic de somn!

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #126 : Luni, 26 Aprilie 2010, 08:16 »
multumim alienasule ptr raport... e grozav... ma bucur ptr voi si distractie placuta in continuare... abia asteptam pozele si urmatoarele relatari... ai grija cu vacile alea... sa nu fie una in travesti.... sper sa te odihnesti bine si sa ai energie si in zilele urmatoare...
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #127 : Luni, 26 Aprilie 2010, 08:19 »
saturni - din ceea ce ne povestesti - totul  e minunat si va simtiti bine. Spor la distractie! :D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #128 : Luni, 26 Aprilie 2010, 08:34 »
cerculetz, felicita pe toti de acolo, ne gandim la voi, avem emotii alaturi de voi !!!

numai bine si distractie maxima in continuare !!!  :)

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #129 : Luni, 26 Aprilie 2010, 09:12 »
Mulţumim Cerculeţ!
Să petreceţi la nivel ...... turbo!
Mult soare, multă voie bună, multă prietenie!
nihil sine deo

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #130 : Luni, 26 Aprilie 2010, 09:52 »
@saturnianule, mersi pentru updates! am comis-o, abia dupa ce am scris mi-am dat seama ce face din noi, munca pe calculator!  povestesti frumos, imi place, m-am si vazut cu ochii mintii pe acolo.  vreme buna si distractie faina,
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #131 : Luni, 26 Aprilie 2010, 10:21 »
Oooooo! Saturnianule ai descoperit un nou carburant pentru extraterestrii: MARTINI!
Ups...De 1 mai verficam daca functionezi si cu alternative: palinca, vin...

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #132 : Luni, 26 Aprilie 2010, 11:15 »
Căpşunic.... te rog să-mi spui dacă pot ajuta cu ceva în proiectul pentru 1 mai...
Eu sunt mai liberă.... în sensul că nu am pe nimeni pe lângă mine de care să am grijă..
Sunt singura mea..... grijă... deocamdată.
 :-*
nihil sine deo

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #133 : Luni, 26 Aprilie 2010, 11:28 »
caspunica, subscriu la ce spune steliana!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #134 : Luni, 26 Aprilie 2010, 12:58 »
     Ce o fi de dragii de plimbareti acum! Ferice de ei! Timp super, distractii la mxim la tot pasul! Asa da un inceput de saptamana! Astept cu nerabdare raportul de seara! Sau din orice moment al zilei!