Neata, la grupa mare! Raporteaza extraterestrul din virful patului.
Drumul a fost bun si liber, am avut vreme frumoasa tot timpul. Nu m-am mai aflat niciodata linga patru femei frumoase in acelasi timp dar am reusit sa supravietuiesc. Nu mai eu stiu cum
NEWSFLASH: Francesca a nimerit la camera 12, asa ca ea a cistigat sutienul Stelianei

Io tot mi-am uitat sutienele acasa si nimeni n-a vrut sa-mi dea

Dar ma descurc si fara, ca am peptul ferm

Asa cum au zis si cei din prima tabara, Gigi si Samiza sunt de milioane iar zona e superba. Ziua a inceput cu o plimbare pe linga riu in sus iar eu m-am catarat de vreo citeva ori pe dealurile din jur, caci sunt precum capra, si am facut poze la popor privindu-i de sus. Am avut si ceva emotii eu si Francesca pentru ca au trecut pe linga noi citeva cornute si ne temeam sa nu fie si un taur printre ele fiindca eram amindoi in rosu

Noroc ca erau vaci, dar una tot m-a privit suspect

La conferinta cu prezentarile, eu, de emotie, am baut Martini-ul care mi s-a pus in fata si mi-am dat seama abia dupa

Prima oara cind am pus licoare d-asta in gura. Shit happens!

A urmat masa, o repriza de dans de vreo ora si apoi... karaoke unde au cintat majoritatea vedetelor prezente in sala. Inclusiv subsemnatul

Apoi a urmat iarasi dans, dans si dans

Pina in jur de ora 2, 2 si ceva cind s-a spart gasca.
Maine e o zi plina cu multe acitivitati asa ca ma bag la somn ca la 8 si ceva tre sa fiu in picioare. Va pupam cu totii (pe ceilalti n-am mai apucat sa-i intreb dar sunt sigur ca nu-i deranjeaza).
Hai somn usor, ca pic de somn!