Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010

<< < (56/69) > >>

marlen_i13:
 Un salut calduros tuturor!
M-am simtit extraordinar, toti participantii sunt niste persoane deosebite.Bineanteles ca a trebuit sa dau raportul si acasa si la serviciu cu lux de amanunte.
Dl. GIGI si Dna SAMIZA sunt doua persoane cum nu am mai intalnit, pline de viata ce inspira un optimism debordant si pot schimba cea mai posomorata persoana intr-una mai vioaie, de altfel toata gasca mi-a placut foarte mult si o sa mai repet experienta.
  Bogdane astept pozele sa am cu ce sa ma laud ca altfel nu or sa ma creada ca a fost asa cum le-am povestit, adica DEOSEBIT DE BINE.

Rock40:
Grey_Witch nu ai cum sa fii stinghera , sunt convins ca in fiecare dintre noi exista dorinta de a fi "Kings of the Metal" sau din cand in cand ne surprindem "Breaking the Law" , iata magia acestor excursii si intalniri deosebite, ne descoperim afinitati "Solid as a Rock"!

Saturnianul:
Dragilor, legat de poze arhiva e gata dar e destul de mare vreo 300 si ceva de mega iar aici la clinica am net mobil si dureaza mult tare pina o urc pe server. Asa ca mai aveti inca putintica rabdare sa ajung acasa.

adria:
saturnianule, asteptam, dar sa nu ne uiti
sanatate multa iti doresc

steliana:
Fetele...
Cănd vă reveniţi.... din această tabără... până l aurmătoarea...
am găsit special...o hairstilisă.... pe buzunarul formumistelor....
Cine mă cunoaşte.... va vedea schimbarea.....
după 1 mai.. aştept reacţii... chiar dacă părul meu ţine la freză... max 1 oră..

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă