Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010

<< < (55/69) > >>

admin:
Cei care ocupa acum pensiunea tin cursuri, asa ca chiar se rugau sa ploua, sa nu-i imbie afara. Dar mi-au solicitat pentru joi seara, timp frumos. Si am sa rezolv.

Remy:
    As dori sa multumesc tuturor participantilor din aceasta tabara . Am petrecut impreuna clipe minunate , aceste 2 "tabere" au insemnat o experienta noua si pentru mine dar care nu o voi uita niciodata . Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire si sunt sigur ca voi petrece inca o data clipe frumoase alaturi de voi .
    P.S. Iertati-mi raspunsul tarziu dar si entuziasmul.. :)

adria:
va pupam pe toti si, fii sigur, remy, ca pentru noi, experienta a fost si mai de neuitat

carmentoma:
       Oricate cuvinte si imagini am posta, ele nu au puterea sa exprime realitatea, nici in proportie de 10%! Poate s-a considerat ca am exagerat cu laudele cand am scris de prima iesire acolo, dar precum se poate vedea, cei din a doua serie ne-au intrecut cu mult din toate punctele de vedere si in primul rand de lipsa inhibitiilor, care a fost posibila diin impartasirea experientelor aici, pe forum! Funt fericita pentru fericirea lor! Si sper din tot sufletul sa ajung in acea oaza de liniste, veselie si buna dispozitie cat mai curand posibil!

Grey_witch:
So, dragii mei, se vede ca tabara a fost o reusita, ba chiar mai mult. Citind raspunsurile, adica na, cateva din ele, m-am gandit ca chiar ar fi fain sa va cunosc. Deci mai este inca un rocker in afara de mine si de Bogdan? adica Saturnianul, sau altul? Care ati cantat in duet? Ma bucur ca mai sunt oameni interesati de rock pe aici... Ma simteam chiar stinghera   :(
Well, ce sa mai zic? Inca o data felicitari pentru initiativa, mai ales ca a reusit de minune!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă