Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010

<< < (46/69) > >>

adria:
scuze de off-topic, nu stiu unde sa scriu,dar am vrut sa-l salut pe adi DJ,  ca acum a vazut ca e on-line
sa nu uiti de tema de vacanta, adi :D

admin:
Parca acum eram in Sala Fresca, parca acum te aplaudam cu totii cum dansai ....a trecut asa de repede, Cristi?

adria:

--- Citat din: krissunu din Marți, 27 Aprilie 2010, 23:19 ---Buna   seara  !   ...dragi  prieteni !!!!!!!!!!!!!! :)

--- Terminare citat ---

buna, cristi
ti-ai revenit, dl. michael?

krissunu:

--- Citat din: admin din Marți, 27 Aprilie 2010, 21:47 ---Bal mascat, mie ce mi s-ar potrivi oare?
Acum cativa ani vroiam sa plec la un carnaval de munte la Balea. Merg la locul cu pricina, unde se inchiriaza costume; plin de copii, una vroia sa fie Oana Zavoranu, altul Banica Jr...O fatuca prea ocupata cu inchirierea se tot plimba grabita prin fata mea si ma pune naiba sa o intreb, cam ce mi s-ar potrivi. Si ea foarte calma si duioasa imi spune: "un costum de soricel". Am crezut ca pic jos de ras, ma si inchipuiam cu codita si urechi rotunde...

--- Terminare citat ---

....poate  ii  vine  cuiva  ideea  sa  se  " transforme "  ...in    Simona  Senzual   :D

adria:
buna idee
ce zici, gigi?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă