Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010
capsuna:
Nu toti membrii comunitatii Singles Camp sunt inregistrati si activi si pe forum. Deci un bob zabava si il veti cunoaste pe Doru.
P.S. Si eu astept sa-mi spune-ti cine este Doru!
admin:
Sunt persoane, inregistrate in comunitate, care nu sunt inscrise pe forum, asa cum spunea Capsuna. Pe langa solicitarile de pe forum, sau Email, am primit si primesc si multe telefoane. Cu Doru s-a corespondat in acelasi fel. Are sa se prezinte in prima seara, la coctailul din sala de conferinte. Mai este atat de putin...deja incep sa am emotii!
almi_gabi:
Va doresc tuturor celor care mergeti le Sibiel pe 25 aprilie distractie placuta si sa va simtitit minunat.
Imprejurimile sunt linistite. Pensiunea este dotata cu facilitati moderne si un stil placut. Mi-a placut foarte mult mobila - deosebita.
Iar pentru amatorii de adrenalina in zona exista o tiroliana. Cine vrea sa incerce, va indruma Gigi.
Succes si vreme frumoasa!
steliana:
Admin.... dacă-mi simţi lipsa, dai un semnal telepatic.. şi următoarea secundă auzi râsul meu... cristalin .. de viaţă plin ;)
marcutza:
distractie maxima va doresc si eu !!!
nu-mi fac griji in privinta antrenului si a surprizelor placute, a programului inedit pt ca organizatorii sunt la superlativ restul depinde de voi, participantii :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă