Arhiva > Arhiva

Singur in lupta pentru viata

<< < (18/55) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 27 Iulie 2010, 20:29 ---De ce ma indragostesc mereu de cine nu trebuie?

--- Terminare citat ---

Ce inseamna ca te indragostesti de cine nu trebuie Lucia? Ca te indragostesti de cineva pe care il vezi/consideri altfel decit este in realitate? Sau de cineva cu care constati mai tirziu ca nu exista nici o sansa pentru stabilirea unei relatii de lunga durata? Pentru analiza ta interioara e important sa vezi care din variante ti se aplica, chiar daca, rezultatul fiind acelasi, aparent nu e nici o diferenta.

luciamanta:
Saturnis, ma indragostesc de un barbat aparent potrivit pentru mine si constat in timp ca imi inseala asteptarile, ca nu poate rezona cu inima mea...

luciamanta:
Sau altfel spus, Saturnis, el ma iubeste in felul lui, daca pot spune asa ceva. Constat ca are o iubire egoista, superficiala si ajung apoi intr-un impas, ma simt singura, incepe criza spirituala

admin:
Azi am citit unul dintre cele mai interesante si sensibile lucruri de pana acum. Nu-l cautati, apare la inregistrarea unui nou membru, facuta zilele trecute. Azi am avut un pic de timp pentru completarea bazei de date si am dat de o persoana de sex masculin care la inscriere a completat ca hobby: "copilul meu". Confidentialitatea nu-mi permite sa scriu mai multe, am tinut sa apara insa pe forum, pentru ca recunosc sincer, m-a impresionat tare mult. Imi propun sa cunosc mai bine acest nou membru, sper sa fie comunicativ si abordabil si sa o pot face relativ usor. Este o persoana care sunt convins are multe sa ne spuna.

pe_jumate:
@ah, admin! ce ademenitor mesaj! si cat mister!
posibila rezolvare: avem un nou inscris pe forum, de sex masculin, care pare sa comunice usor si care pare sa si aiba ce spune.. uf, ignatiu de loyola, pe unde-ti imprastii iezuitii? ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă