Arhiva > Arhiva
Singur in lupta pentru viata
EUGENIA110:
--- Citat din: anamama13 din Joi, 20 Mai 2010, 09:24 ---cei cu adevarat oameni, buni, generosi, calzi, tandri, iubitori... umani... hmmm.. cam imposibil, nu ??? hi,hi,hi...
--- Terminare citat ---
Exista si asa ceva?!?! ???
carmentoma:
--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 20 Mai 2010, 18:54 ---
--- Citat din: anamama13 din Joi, 20 Mai 2010, 09:24 ---cei cu adevarat oameni, buni, generosi, calzi, tandri, iubitori... umani... hmmm.. cam imposibil, nu ??? hi,hi,hi...
--- Terminare citat ---
Exista si asa ceva?!?! ???
--- Terminare citat ---
Da, cu siguranta! Dar rara avis! Si, precum se stie, barbatii buni sunt .... insurati! Exceptie ar mai fi baiatul meu...... silviu!!! Dar el e prea misterios.... !! Sau s-o fi insurat si el intre timp! Ce zici, fiule?!?
silviu:
mami, eu pot fi bun, generos, tandru... dar pentru scurt timp :( am un defect: ma plictisesc repede.
Ayouni:
stiam ca gabrel urma sa aiba o operatie destul de dificila pe la mijlocul lui mai. am cautat-o astazi pe telefon dar nu am gasit-o. are cineva stiri despre ea, daca este bine, daca are nevoie de ceva?!
EUGENIA110:
Gabrel urma sa treaca printr-o operatie si spunea ca este, aproape ca noi toti, singura si nu are cine sa o ajute. Nu stiu nimic despre ea, ma rog sa-i fie bine si sa aiba puterea sa treaca mai usor peste toate, pina la ameliorarea problemelor ei de sanatate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă