Arhiva > Arhiva

Singur in lupta pentru viata

<< < (52/55) > >>

pocama:
Oare ce ne tine departe unii de altii? De ce atatea despartiri, daca singuratatea este atat de urata? Cautam toata viata, speram ca vom gasi, imbatranim si ne resemnam. Cum ajung unele cupluri la venerabile varste tinandu-se de mana, potrivindu-si pasii unul cu altul, privindu-se cu afectiune? Mi se stange sufletul cand ma gandesc trecand pe langa ei ca, intr-o zi ,vor trebui sa se desparta. Unul va pleca in alta lume. Cel ramas cat va putea supravietui singur? Nu suntem programati sa fim jumatati de oameni. Dar cum sa gasim restul?

varsator38:

--- Citat din: pocama din Vineri, 25 Noiembrie 2011, 22:34 --- Mi se stange sufletul cand ma gandesc trecand pe langa ei ca, intr-o zi ,vor trebui sa se desparta. Unul va pleca in alta lume. Cel ramas cat va putea supravietui singur? Nu suntem programati sa fim jumatati de oameni. Dar cum sa gasim restul?

--- Terminare citat ---

asa o pereche cum descri tu aici,sunt bunicii mei care la 84 de ani,nu sunt disperati ca firul vietii e pe sfarsite ci sunt tristi ca se vor desparti,se gandesc fiecare,ce se va face celalalt fara el :(

"cum gasim restul"?oare ne dorim cu adevarat, sa mai gasim ceva Pocama!?

balanta:
pocama, despartirile vin din ego-ul nostru...chiar am observat ca iubim numai daca primim...cand nu mai primim ce dorim consideram ca nu mai suntem iubiti si nu mai iubim si mergem iar in cautarea ofertei...dupa o anume varste , nu chiar la toata lumea, dispare ego-ul...nu mai ramane decat daruirea asta daca amandoi au acelasi nivel de intelegere....eu stiu multe cupluri care dupa 60 de ani au regasit cumva drumul catre ei dar trecand peste ceea ce azi noi nu putem accepta...

silviu:

--- Citat din: varsator38 din Vineri, 25 Noiembrie 2011, 22:50 ---asa o pereche cum descri tu aici,sunt bunicii mei care la 84 de ani,nu sunt disperati ca firul vietii e pe sfarsite ci sunt tristi ca se vor desparti,se gandesc fiecare,ce se va face celalalt fara el :(

--- Terminare citat ---
nu plange ca s-a terminat! zambeste pentru ca s-a petrecut!

--- Citat din: balanta ---chiar am observat ca iubim numai daca primim...
--- Terminare citat ---
pai daca nu primim, mergem la alta care ne ofera.

balanta:
Silviu, lasand gluma nu-i chiar asa...sunt putine sanse ca cineva sa iti ofere chiar ce vrei...si atunci ce faci, cauti din relatie in relatie sau muncesti sa te schimbi tu pe tine?...de unde atata sincronizare?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă