Arhiva > Arhiva
Singur in lupta pentru viata
luciamanta:
"Mai bine singur decât într-o companie nepotrivită" - George Washington. Această deviză este valabilă? Eu sunt de părere că da, este valabilă. Tocmai pentru că prezenţa celorlaţi ne ajută atât de mult să ne simţim bine, o companie nepotrivită poate provoca mai mult stres decât viaţa în singurătate.
iulia17:
eu sunt de acord cu tine, si pt mine e valabil. mi se pare mai potrivit sa caut sa ma simt bine in diferite activitati de una singura decat cu persoane cu care nu am nimic in comun.
asta nu inseamna ca renunt la compania altor persoane, sunt o fire sociabila si am ... magnet la oameni. dar sunt totodata si foarte selectiva, imi aleg cu grija persoanele cu care relationez si comunic deschis, pt ca am constatat ca nu putem fi compatibili toata lumea cu toata lumea.
dar atentie: singur nu inseamna insingurat !
hana:
@Carmentoma poti sa-mi trimiti "Secretul" de Rhonda Byrne! pe privat! Nu l-am vazut si voi spuneti ca este interesant.
Multumesc.
silviu:
--- Citat din: micaela ---Si pentru ca am vazut mentionate filmul si cartea "Secretul", la care as adauga "Cere si ti se va da" am sa va spun ca eu am convingerea ca gandul focalizat si nealterat de indoieli poate modela/re-creea realitatea. Cate ar fi de spus...
--- Terminare citat ---
hai, mai spune-ne, te rog. s-a indeplinit ceva din ce ai focalizat? ???
micaela:
normal. taman azi am mai bifat implinirea unei vechi dorinte. e drept ca asta s-a intamplat ca urmare a actiunilor mele si mai putin ca urmare (evidenta) a unei intamplari inexplicabile si fericite. :D
dar mai am un vis important la care lucrez (focalizez :) ) si n-am nici o indoiala ca se va implini. in loc sa carcotesti :), focalizeaza pe thai-girls si sa vezi ce surpriza vei avea. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă