Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Targul de Craciun de la Munchen 28 noiembrie - 3 decembrie 2024

<< < (3/4) > >>

krondia:
Orarul de zbor pentru cei care vor veni cu mine din Bucuresti este:

LH1655 28 Noiembrie Otopeni 06:00 - 07:15 Munchen
LH 1654 03 Decembrie Munchen 22:15 - 01:10 Otopeni

Momentan nu stiu daca sunt si persoane care au bagaj de cala, pentru a stabili ora de intalnire la aeroport.
In cazul in care aveti doar bagaj de mana, recomand efectuarea check-in-ului online, pentru a merge direct la controlul de securitate cu documentul de imbarcare salvat in telefon/tiparit.
Nu uitati cartea de identitate!
https://www.lufthansa.com/de/en/online-check-in

Check-in-ul online se deschide cu 30 de ore inainte, se completeaza fie Booking Reference Number, il gasiti in partea de sus a biletului, fie Ticket Number, se gaseste in partea de jos a biletului, in dreptul numelui vostru.

Atentie la regimul lichidelor si cosmeticelor, acestea trebuie puse intr-o punga separat, in recipiente de maxim 100ml.
Lufthansa ofera doar o sticluta de apa si o ciocolatica, luati-va la voi o gustare.

Maine seara, luni, voi deschide grupul Wapp.
Va rog sa imi trimiteti un mesaj daca doriti sa faceti parte din grup si nu ati mai fost cu mine recent, anuntati-ma daca veniti pe cont propriu la hotel si ora la care ajungeti.

Cei care vin din Sibiu cu zborul de dimineata ajung cam in acelasi timp cu zborul de la Bucuresti, astfel ca vom merge impreuna la hotel sa lasam bagajele - va fi prea devreme pentru check-in.
Ne vom deplasa cu transportul public, ne vom misca usor daca aveti doar bagaj de mana - recomand rucsac, pe care sa-l folositi si la excursii.

Vremea
La Munchen/Salzburg se anunta ziua temperaturi in jur de 4-5 grade, posibil si ceva precipitatii deci sa aveti geaca de ploaie/umbrela.
Recomand imbracaminte sport, in straturi si incaltaminte comoda, potrivita pentru mersul pe jos, tip trekking.
Eu am avut surpriza sa descopar ca statiile de metrou din Munchen erau incalzite in septembrie in Munchen, am prins cateva zile mai reci.
Recomand in mod deosebit imbracamintea tehnica, are proprietati respirante, este calduroasa si usoara: o bluza de corp cu maneca lunga, un polar si o haina mai groasa/geaca calduroasa, impermeabila ar trebui sa fie suficiente pentru deplasarile zilnice.
Nu uitati caciula, manusi, ceva de pus la gat.

Avem la dispozitie 5 zile pline pentru a explora Munchen, Salzburg si imprejurimile  *|*
Am sa revin cu recomandari privind obiectivele pe care va propun sa le vizitam si costurile.

Gabriela123:
Buna ziua, eu am avion pe la 13, ora Romaniei, din Sibiu. Sper sa va gasesc!!!!

krondia:
Aveti mai jos tarifele la principalele obiective pe care va propun sa le vizitam, circa 55 euro.

Munich Residence, fostul palat regal al monarhilor Wittelsbach din Bavaria, situat la doar 5 minute de Marienplatz.
Residenz este cel mai mare palat al orașului din Germania și este astăzi deschis vizitatorilor pentru arhitectura sa, decorațiunile camerelor și expunerile din fostele colecții regale
Bilet combinat  15 euro Residence Museum + Treasury
Program zilnic 10 - 17

Castelul Nymphenburg, un castel construit în stil baroc în München, Bavaria. Se numără printre cele mai mari castele din Europa. Castelul a fost mult timp reședința de vară a Casei Wittelsbach
Program de vizitare zilnic:  10-16
Bilet combinat 12 euro Palat Nymphenburg + Marstallmuseum - unul dintre cele mai importante muzee de trasuri antice si sanii regale din lume + Muzeul de Portelan Nymphenburg

Fortareata Hohensalzburg
Bilet All-inclusive, include biletul dus- intors cu funicularul  € 18.00

Bilet de intrare la Castelul Harburg 10 € -  se achita individual cu cardul in cadrul excursiei de o zi la Rothenburg

Cheltuieli cu transportul in Munchen
Bilet tren aeroport S1 sau S8 - centru Munchen 15.5 euro sau 29.10 euro pt 5 persoane
Biletul este valabil pâna la ora 06:00 ziua urmatoare in intreaga zona urbana a orasului Munchen
Linia S1 are statie la Marienplatz deci inainte sa mergem la hotel putem sta in zona centrala până aproape de ora de check-in 14:00
Bilet  o zi metrou 9.2 euro
Bilet o calatorie 3.9 euro
Bilet 4 statii 1.8 euro
Biletele cumparate de la automatele S-Bahn sau DB nu necesita validare.

Bilet o zi tramvai in Salzburg: 4.7 eur (o calatorie costa 2.3 euro), de la automatele de bilete - de la sofer este mai scump

Bilet regional o zi Bavaria :  69 euro/zi pentru 5 persoane deci 14 eur/pers x 2 zile: pentru calatoria cu trenul la Salzburg si Augburg - e valabil si la metrou
https://int.bahn.de/en/offers/regional/regional-day-ticket-bavaria

Programul este cel anuntat, nu sunt modificari.
Excursia la Rothenburg va avea loc sambata, 30 noiembrie, am cumparat bilete pentru tot grupul.
Urmeaza sa stabilim impreuna ziua in care mergem la Augsburg precum si cand vom avea program de vizita in Munchen.

Sunt 3 persoane care nu stiu ce zbor au / cand vor ajunge la Munchen: Anca, Teodora, Cristina.
Va rog sa ma contactati, sa imi raspundeti la SMS - nu va pot contacta pe WApp.
Telefonul meu + 40 720 048 744 - Diana

Spor la pregatiri  *|*

Teo16:
Buna,
Eu zbor cu Lufthansa de pe Heathrow ajung la 14 la Munchen.
Anca zboară cu British Airways ajunge la Munchen la 15.
O voi aspetta pe Anca in aeroport si venim împreună la hotel.

krondia:
Gabriela din Sibiu ajunge si ea in jur de 15 la Munchen, ati putea veni impreuna de la aeroport la hotel.

Teodora, trimite-m, te rog, un mesaj pe Wapp cu numarul pe care-l vei folosi in timpul excursiei.
Multumesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă