Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Istanbul. Uriasa capitala a trei imperii. 31 octombrie - 3 noiembrie 2024
enache:
Bună ziua! Am primit biletele de avion, m-am regăsit pe lista. Mulțumesc. O zi buna
lidia.Iasi:
Intalnirea grupului este joi, 31 octombrie, la ora 7.45, la Aerport – Plecari internationale, in zona liftului din partea dreapta cum intri (unde a fost Cafeneaua Lavazza).
Biletul de avion este unul de grup, l-ati primit si voi de la agentie. Va rog sa ajungeti la timp la intalnire. Checkin-ul il vom face impreuna la Aeroport. Nu uitati PASAPORTUL
Cel mai avantajos este sa platiti in moneda locala – lira turceasca (TRY), dar este posibila si plata cu cardul sau valuta.
Vom schimba bani in oras, dupa ce ne cazam. 1 Eur – 36 TRY
Pentru transferuri, croaziera Bosfor si intrare la Hagia Sophia platim in euro
Intrarile la Topkapi si Dolmabahce le putem plati si in moneda locala
Tarife muzee si transferuri:
Vineri, 1.nov - Topkapı Palace: 1700 TRY, Hagia Sophia: 30 EUR
Sambata 2 nov - Dolmabahce Palace: 1500 TRY
Aceste obiective le vom face cu ghid local care se va ocupa si de rezervarea biletelor.
Va rog sa-mi confirmati (mail sau whatsapp 0743122214) pana duminica daca doriti sa luati toate aceste 3 intrari pentru ca trebuie rezervate in avans.
Cina si croaziera pe Bosfor: 40 EUR (a confirmat toata lumea)
Transfer Aeroport – Hotel si retur – 20 EUR
Transfer Hotel – Dolmabahce Palace si retur – 10 euro
Vremea se anunta placuta 17-18 C ziua si 7-8 C noaptea. Sa va luati incaltaminte si haine comode pentru ca vom merge si pe jos destul de mult. Cel mai comod ar fi un rucsacel in care sa va incapa o geaca si o haina de ploaie sau umbrela, o sticla cu apa,etc. Banii si actele e bine sa le tineti separat, intr-un portofel/gentuta agatata in fata.
Nu uitati costumul de baie pentru ca hotelul unde stam are un SPA si e pacat sa nu ne bucuram de el
Navigare
Du-te la versiunea completă