Autor Subiect: Stockholm Archipelago. Acasa la ABBA.14 - 21 iunie 2025  (Citit de 2268 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Stockholm Archipelago. Acasa la ABBA.14 - 21 iunie 2025
« Răspuns #15 : Miercuri, 11 Iunie 2025, 15:27 »
Check in online se deschide cu 36 de ore inainte de plecare. Noi avem primul zbor pe 14 iunie, ora 14:35. Dupa calculul meu se va deschide pe 13 iunie, la ora 00:35.

Se face aici: https://www.lot.com/ro/en/journey/information-checkin/web-check-in

Cine nu stie sa-si faca online check in-ul si nu are pe cineva apropiat sa-l ajute, si-l poate face pe aeroport, front-desk, la predarea bagajelor.

Ora de intalnire pe aeroport: 11:45. Locul in care urmeaza sa ne adunam nu mai este in fata cafenelei de langa scari pentru ca zona este in reamanajare si sunt paravane care ne-ar impiedica sa ne grupam, asa ca ne vedem langa statuia din centrul salii de plecari internationale, terminalul vechi. Daca intarziati uitati-va pe tabela mare pe care se afiseaza zborurile si veniti direct la check in sau daca intarziati mai mult, la poarta de imbarcare. Singurul lucru pe care trebuie sa-l aveti insa in vedere in caz ca intarziati este ca trebuie sa ma anuntati, pentru a cunoaste situatia fiecarui participant.

Spor la bagaje, ne vedem pe aeroport.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #16 : Vineri, 13 Iunie 2025, 07:24 »
S-a deschis online check in-ul, se pot schimba locurile for free.

Eu plec astazi spre Bucuresti o sa innoptez aproape de aeroport. Ne vedem maine la ora si noul loc anuntat.

Foarte important este sa respectati dimensiunea limita a bagajului, pentru a evita situatia fara solutie de a nu putea incarca toate trolerele in microbuz.

Pe aeroportul din Stockholm o sa schimbam 50 euro pt a-i avea pregatiti pt share taxi si share bill la restaurant. Coroane se pot scoate si cu cardul, asa ca daca nu aveti euro nici o problema, faceti o retragere de numerar.

Nu uitati documentul de identitate pt ca veti fi refuzati la imbarcare.

Toate biletele pt acces la croaziere si de asemenea cele de intrare la muzee (pt cei care mi-au solicitat ajutorul pt rezervarea acestora) sunt la mine in versiune print, dar si salvate in telefon. Deci nu va faceti griji pt ele.

Offline angelica6767

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #17 : Vineri, 13 Iunie 2025, 10:57 »
Bună ziua, tuturor. Angelica Ghita sunt. Dintre doamnele care au făcut check-in ul ma poate îndruma și pe mine, cineva? Am ajuns la faza în care sunt afișate numele noastre și locurile. Apas pe numele meu și nu se întâmplă nimic. Daca ma puteți ajuta nr.meu de tel. este 0730285720. Multumesc