Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera Mediterana 01 - 11 noiembrie 2024
admin:
Ma bucurasem ca toata lumea a rezolvat. Diana imi scrisese ca 2 persoane au completat, mai ramanea a treia, iar pe forum asa intelesesem ca a rezolvat. Insa acum am primit de la a treia persoana informatia ca a inlocuit in sistem datele de pasaport cu cele ale cartii de identitate, iar acum nu mai poate intra in cont pentru a completa declaratia.
Sper ca nu mai sunt participanti care sa fi facut aceasta greseala, pentru ca este posibil ca odata cu schimbarea documentului de identificare, sa se schimbe si accesul la cont. Posibil sa fie restrictionat complet. Ii spuneam si d-nei, v-am scris si eu pe forum: noi am facut tot efortul impreuna cu linia de croaziera sa va incarcam toate datele in sistem, ramasese sa se completeze doar declaratia, chiar nu inteleg de ce trebuia schimbat documentul de identificare cu altul, in conditiile in care am scris: check in-ul se face pe baza PASAPORTULUI. Cum sa fiti verificati la imbarcare daca veniti cu pasaportul, iar in sistem ati schimbat si aveti cartea de identitate?
Eu sper ca d-na sa-si rezolve intre timp, pentru ca luni sa vorbesc pt activarea documentelor si posibilitatea de descarcare. Pt cei care au inlocuit documentul nu am solutie in acest moment.
Liana C:
De acord cu grupul de WhatsApp. Si Paula este de acord.
Multumesc frumos, Liana
ecaterina.petcu@ymail.com:
De acord cu grupul de WhatsApp. Mulțumesc! Ecaterina
Andr-Ven:
Va salut pe toți, spor la bagaje.
Sunt de acord cu grul de wathapp.
Veneția T.
LALA POREA:
Buna seara tuturor! Sunt de acord cu grupul de WhatsApp.
Elena Porea
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă