Autor Subiect: Croaziera Mediterana 01 - 11 noiembrie 2024  (Citit de 7596 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13846
Re: Croaziera Mediterana 01 - 11 noiembrie 2024
« Răspuns #30 : Sâmbătă, 26 Octombrie 2024, 12:08 »
Ma bucurasem ca toata lumea a rezolvat. Diana imi scrisese ca 2 persoane au completat, mai ramanea a treia, iar pe forum asa intelesesem ca a rezolvat. Insa acum am primit de la a treia persoana informatia ca a inlocuit in sistem datele de pasaport cu cele ale cartii de identitate, iar acum nu mai poate intra in cont pentru a completa declaratia.

Sper ca nu mai sunt participanti care sa fi facut aceasta greseala, pentru ca este posibil ca odata cu schimbarea documentului de identificare, sa se schimbe si accesul la cont. Posibil sa fie restrictionat complet. Ii spuneam si d-nei, v-am scris si eu pe forum: noi am facut tot efortul impreuna cu linia de croaziera sa va incarcam toate datele in sistem, ramasese sa se completeze doar declaratia, chiar nu inteleg de ce trebuia schimbat documentul de identificare cu altul, in conditiile in care am scris: check in-ul se face pe baza PASAPORTULUI. Cum sa fiti verificati la imbarcare daca veniti cu pasaportul, iar in sistem ati schimbat si aveti cartea de identitate?

Eu sper ca d-na sa-si rezolve intre timp, pentru ca luni sa vorbesc pt activarea documentelor si posibilitatea de descarcare. Pt cei care au inlocuit documentul nu am solutie in acest moment.

Offline Liana C

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #31 : Sâmbătă, 26 Octombrie 2024, 12:30 »
De acord cu grupul de WhatsApp. Si Paula este de acord.
Multumesc frumos, Liana

Offline ecaterina.petcu@ymail.com

• Newbie
  • *
« Răspuns #32 : Sâmbătă, 26 Octombrie 2024, 12:56 »
De acord cu grupul de WhatsApp. Mulțumesc! Ecaterina

Offline Andr-Ven

• Newbie
  • *
« Răspuns #33 : Sâmbătă, 26 Octombrie 2024, 17:29 »
Va salut pe toți, spor la bagaje.
Sunt de acord cu grul de wathapp.
   Veneția T.

Offline LALA POREA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #34 : Sâmbătă, 26 Octombrie 2024, 22:15 »
Buna seara tuturor! Sunt de acord cu grupul de WhatsApp.
Elena Porea
Lala

Offline gabriela raluca

• Newbie
  • *
« Răspuns #35 : Duminică, 27 Octombrie 2024, 20:43 »
Buna seara,
Sunt de acord cu grupul de whatsup si eu ( Grigorasi Gabriela si Simona Gheorghiu)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #36 : Luni, 28 Octombrie 2024, 13:37 »
Toti participantii au acum completata declaratia de sanatate, am anuntat la prima ora linia de croaziera, suntem in asteptarea activarii posibilitatii de descarcare a documentelor. Stiu ca e putina nerabdare si noi asteptam, la fel ca toata lumea, sa incheiem toate pregatirile. Dar nu a depins si nu depinde de noi...

Offline lumi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #37 : Luni, 28 Octombrie 2024, 14:12 »
multumim pentru implicare si efort. Este o problema la aplicatia mycruise, de cate ori se intra in modificare, se modifica automat ID card, chiar daca anterior era pass, asa ca trebuie reintroduse si salvate datele de pass.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #38 : Luni, 28 Octombrie 2024, 14:32 »
Posibil, nu am cum sa verific asta si nu am nici solutie. Odata cu descarcarea documentelor se termina “aventura online” si incepe cea reala, vacanta. Asa cum am scris, astept semnalul lor.

Offline Orhidee

• Newbie
  • *
« Răspuns #39 : Luni, 28 Octombrie 2024, 14:59 »
Eu nu pot descarca declaratie  de sanatate.Ce pot sa fac?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #40 : Luni, 28 Octombrie 2024, 15:16 »
V-am raspuns pe privat. Trimiteti tot ceea ce v-am cerut.

Offline Orhidee

• Newbie
  • *
« Răspuns #41 : Luni, 28 Octombrie 2024, 15:55 »
Am trimis pe E-mail

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #42 : Luni, 28 Octombrie 2024, 16:12 »
Am primit, am corectat ceea ce ati modificat. Va rog doar sa nu mai intrati pe site. Va anunt eu momentul cand se pot descarca documentele.

Online Ask

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #43 : Marți, 29 Octombrie 2024, 14:53 »
Buna ziua,
Ma puteți ajuta cu declarația de sănătate ?
Nu am găsit nimic în aplicație referitor la aceasta

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #44 : Marți, 29 Octombrie 2024, 14:54 »
Va rog nu mai interveniti pe site cu nimic. Este un bug si orice intrare/iesire doar prelungeste situatia.

Imi pare rau ca nu revin cu anuntul asteptat, de posibilitate de descarcare a documentelor de calatorie. Cred ca am sunat a 10 oara, am scris ticket-uri de reminder pentru activarea documentelor. Am inteles acum si eu si ei ca este o problema de soft la aplicatia lor, un bug.

Nu intru in amanunte tehnice, dar pe intelesul tuturor: dupa incarcarea documentelor transmise de noi, joi seara ni s-a comunicat ca datele sunt incarcate si ca trebuie doar semnata/confirmata de fiecare in parte declaratia de sanatate.

Ce s-a intamplat nu stiu, nu pot sa inteleaga nici ei, cert este ca vineri dupa amiaza datele se vedeau, ne-au si comunicat ca 3 persoane nu au semnat, dar incepand de luni dimineata datele au disparut. De aceea spunea Lumi ca la fiecare intrare trebuie sa incarce din nou pasaportul. Si tot din motivul acesta ei nu confirmau grupul: nu le apare nimic in sistem, este ca si cand intreg grupul nu a completat datele de pasaport si declaratia de sanatate.

Astazi am avut mai multe discutii iar in final un reprezentant a lor a filmat ca nu se poate salva in aplicatie datele de pasaport. Am retrimis toate datele grupului si asteptam sa fie introduse de catre linie, din nou, manual. Au spus ca au mai avut aceasta situatie dar la una-doua persoane, dar nu la un intreg grupul.

Ne-au promis ca fac tot posibilul sa ne transmita cat mai urgent documentele astfel incat sa le aveti pana la plecare. Am discutat de etichetele de bagaje, mi-au spus ca la Barcelona daca aratati documentul print sau salvat in pasaport, o sa va puna ei etichete cu numarul de cabina.

Sa nu credeti ca am uitat cumva de asta, efectiv aproape ca nu am putut sa lucrez la alte lucruri din cauza acestor documente. Evident ca nu e problema voastra, ca nu e important cat timp sau efort fac eu, important este pentru ca ati platit aceasta croaziera sa primiti documentele, indiferent de ce se intampla.

Fara griji si probleme, ganditi-va doar la pregatiri, o sa rezolvam si chestiunea cu documentele de calatorie.