Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe Via Transilvanica, de la Vatra Dornei la Poiana Negri 27 - 29 septembrie 2024
Bogdan Topor:
Salutare,
Daca este cineva interesat sa preia un loc pentru barbati la excursia Via Transilvanica de pe 27-29 septembrie puteti sa-mi scrieti/sunati pe WhatsApp la 0744305542.
Toate bune,
Bogdan
Horzon:
Bună seara!
Sunt Nicoleta din Iași și am două locuri libere în mașină.
Cine este interesat mă poate contacta; 0749834342
lidia.Iasi:
Vineri, 27 septembrie, va astept la pensiune de la ora 13.30. Ne cazam, mancam o ciorba pregatita de gazdele noastre si la ora 15.30, echipati de drumetie, plecam intr-o plimbare pe o portiune din Via Transilvanica care merge spre Poiana Stampei.
Daca ajungeti dupa ora 15.30, va rog sa ma anuntati pentru a va repartiza o camera.
La fel, daca doriti sa stati cu cineva cunoscut in camera.
Mese:
Micul dejun si cina sunt incluse si sunt tip grup.
Daca aveti restrictii alimentare, nu mancati carne, etc trimiteti-mi mesaj whatsapp 0743122214 pana miercuri seara pentru a anunta la pensiune.
Pentru pranz, vineri vom avea o ciorba din partea casei la pensiune, iar sambata trebuie sa va luati ceva la pachet ( (un sendvis, un baton, fructe uscate), pentru ca vom lua pranzul pe traseu.
Alte cheltuieli:
Transfer microbuz Pensiunea Poiana Negri - Vatra Dornei - 15 lei
Urcare telescaun Dealu Negru - 30 lei
Echipament:
-bocanci impermeabili, pantaloni si tricou de drumetie, geaca de vant/ploaie, bluza termica, sapca, rucsac de tura in care sa va incapa apa (min 1 l), mancarea, un tricou de schimb, haina de ploaie, bluza termica, o lanterna
Pentru seara sa aveti si o geaca mai groasa pentru ca vor fi in jur de 10 grade, iar de duminica se anunta o racire a vremii
Daca veniti cu masina si mai puteti lua pe cineva pe traseu anuntati pe forum.
Am vazut ca sunteti mai multi din Bucuresti - Ilfov si din Mures.
Iasiul deja s-a organizat :)
almi_gabi:
O noua etapa din Via Transilvanica - de la Vatra Dornei la Poiana Negri - care ne-a incantat cu peisajele sale minunate. La fel ca si in celelalte ture de VT a fost o drumetie foarte placuta si vremea a fost tocmai buna pentru drum.
Atasez si cateva fotografii din locurile prin care am trecut - facute cu o zi inainte de a veni iarna – caci am inteles ca dupa ce am plecat noi a nins la Vatra Dornei !! ::)
Sa ne revedem cu bine!
Navigare
Du-te la versiunea completă