Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetie la Piatra Mare si Canionul 7 Scari. 26 - 28 iulie 2024

<< < (2/5) > >>

Evi:
Bună ziua!
Numele este Violeta sunt din Ploiești,nu știu dacă este cineva care pleacă mai târziu către Brașov după orele 16:00. Carmen cred ca pleacă mai devreme și nu cred ca ne sincronizam cu programul ca sa putem ajunge împreuna asa ca las un număr de telefon pe forum :0722827208.

Manuke:
Salutare. Eu voi ajunge în Brașov în jur de ora 11. Mă poate pescui și pe mine cineva de acolo?
@krondia: eu doresc mâncare de post...

krondia:
 Copiez aici mesajul postat pe un alt topic:

Buna tuturor și bine v-am găsit!
Ma alătur grupului, in prima încercare, cu excursia din 26-28 Iulie.
Am reușit cu greu sa fac rost de o zi libera așa ca vreau sa ma bucur maxim de experiența! :-)
Nu am mai urcat pe munte de ceva vreme, dar cred ca este ca mersul pe bicicleta.

Nu mănânc carne, dar ajut cu drag la tot ce tine de bucătăreala.

Dacă este nevoie de grupaj la transport, am 3 locuri disponibile pt plecări din Bucuresti.

PS: facem un grup de whatsup sau intram pe forum?

Zi faina!
Ileana

krondia:
Ileana, bine ai venit!
Referitor la mersul pe munte, nu e chiar ca mersul pe bicicleta. Conditia fizica se pierde daca nu este intretinuta...
Va recomand sa va incalziti inainte de drumetie, vom parcurge totusi o diferenta de nivel de 1000 m.

Am sa fac un grup de Wapp inainte cu o zi, daca doriti sa faceti parte din grup, trimiteți-mi un mesaj. Telefonul meu e 0720 048 744
Diana

neagu florentina:
Bună ziua  Ileana!
Eu sunt din Călărași și as avea nevoie sa fac grupaj cu cineva. Pot veni în București, dacă ma poți lua.
Cu drag,
Florentina

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă