Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Piatra Craiului, drumetii, socializare, petreceri si ciubar. 23 - 25 august 2024

<< < (5/8) > >>

Postelnicu Cătălina Teodo:
Eu și cu Oli dorim ambele cine. Mulțumesc!

Mihaela G.:
Bună seara!
Angela B, mi-am rezervat loc la trenul recomandat de tine. Mulțumesc încă o dată!
In cazul în care coincide drumul nostru, poate ne întâlnim în Brașov să călătorim împreună până la Zărnești,  apoi până la pensiune.

Angela B:
Buna ziua !
Mihaela G eu merg spre Zarnesti cu trenul care pleaca din Brasov la ora 12.15 - R 11339 . Putem sa ne intalnim la casa de bilete Regio Calatori la ora 12 .

Sa ne vedem cu bine !

Mihaela G.:
Perfect! Ești de acord sa schimbăm nr de tel?

krondia:

--- Citat din: Angela B din Joi, 22 August 2024, 09:54 ---Buna ziua !
Mihaela G eu merg spre Zarnesti cu trenul care pleaca din Brasov la ora 12.15 - R 11339 . Putem sa ne intalnim la casa de bilete Regio Calatori la ora 12 .

Sa ne vedem cu bine !

--- Terminare citat ---

Trenul spre Zarnesti pleaca din Brasov de la linia 1. In caz ca Softrans are intarziere nu e timp sa mai intri in gara.
Din ce stiu mai sunt care vin cu trenul, doar ca nu se scrie pe forum.

Statia de taxi in Zarnesti este chiar langa gara.

De asemenea, sunt persoane care nu mi-au transmis daca doresc cina, semn ca nu au intrat pe forum.
Va reamintesc ca Forumul este canalul oficial de comunicare in excursiile noastre. Timpul nu imi permite sa trimit mesaje individuale.

Mai revin dupa ce mai vorbesc la pensiune.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă