Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Piatra Craiului, drumetii, socializare, petreceri si ciubar. 23 - 25 august 2024

<< < (3/8) > >>

Angela B:
    Buna seara . Mihaela G. ai tren direct Craiova - Brasov cu compania Softrans. Pleaca la 5.25 din Craiova si ajunge la 11.44 la Brasov. Gasesti pe softrans.ro. Daca nu te descurci, mai vorbim aici. 

Sa ne vedem cu bine  *|*

Mihaela G.:
Mulțumesc mult, Angela B.!

Mihaela IS:

--- Citat din: elenabo din Miercuri, 19 Iunie 2024, 12:46 ---Este vreo persoana din Iasi care merge in aceasta vacanta ?

--- Terminare citat ---

Buna Elena,
Sunt din Iasi. Intentionez sa merg cu masina. Putem merge impreuna, cu drag. Imi poti da un mesaj, 0788330227, ne punem de acord.   

Iulia12:
Buna. Eu sunt Iulia si vin din Bucuresti. Daca vrea cineva sa vina cu mine cu masina, sa-mi dea un semn (0742036013).

krondia:
Am vorbit ieri la pensiune, toate bune, domnul Feri ne asteapta sa revenim  *|*
Din 2022 venim la Panorama Pietrei Craiului cel putin o data pe an si asta pentru ca este un loc unde ne-am simtit mereu bine, conditii foarte bune de cazare si masa. Mai multi dintre voi reveniti (cel putin) pentru a doua oara si asta spune tot, nu degeaba pensiunea  are nota 9,5 din 10 pe Booking, respectiv 4,7 din 5 pe Google si, nu in ultimul rand, feedbackul vostru exceptional din excursiile trecute.

Stiu ca nu multe pensiuni se pot lauda cu impresii atat de bune din partea turistilor dar aici chiar nu ai ce sa reprosezi. Preparatele sunt proaspete, domnul Feri se ocupa personal de aprovizionare,  pastravul il cumpara sambata dimineata direct de la o pastravarie din zona. Spun aceste lucruri pentru ca a fost sunat si intrebat aceste aspecte..

Restaurantul pensiunii functioneaza in circuit inchis, se aprovizioneaza strict pe baza portiilor comandate, de aceea trebuie sa anuntam din timp.

Va rog sa imi transmiteti până maine seara (miercuri) cei care doriti cinele contra cost precum si daca mai este cineva care doreste meniu vegan (de post) - cel mai bine scrieti aici pe forum dar puteti si sa imi trimiteti un mesaj pe Wapp - 0720 048 744

Mese
Micul dejun este tip bufet si este inclus in costul excursiei.

Cinele de vineri si sambata costa in jur de 110 lei, imi veti achita cash in prima seara.
Vineri: friptura de porc si piept de pui, cartofi piure si salata + clatite
Sambata: pastrav la gratar cu mamaliga + prajitura cu iaurt

Nu exista posibilitatea de a schimba meniul stabilit / comanda a la carte.

Bauturile nu sunt incluse.
Vom avea la dispozitie o bucatarie cu frigider, putem sa ne aducem bauturi, oferta de la pensiune este limitata.

Mese de pranz - pensiunea nu poate sa ne ofere masa de pranz.
Sambata pranzul il vom lua la Cabana Curmatura, sa aveti bani cash, nu se poate plati cu cardul.

Bani
Pensiunea se gaseste in zona Plaiul Foii - Zarnesti, o zona izolata.
Magazine si bancomate se gasesc doar in Zarnesti, la circa 13 km distanta, cel mai bine sa aveti la voi ce stiti ca aveti nevoie.

Vremea si echipament
Se anunta vreme calda, in jur de 25 grade in Piatra Craiului insa pelerina si o geaca/polar usor nu trebuie sa va lipseasca.
Echipamentul montan recomandat este obligatoriu pentru toate drumetiile din program:bocanci de munte impermeabili (exclus ghete de oras sau alt tip de incaltaminte), cu talpa care nu aluneca, pantaloni lungi elastici de drumetie, tricou respirabil (exclus bumbac),  sapca, rucsac de tura de o zi (exclus genti de umar), protectie solara.
Betele de trekking sunt foarte recomandate, 2 bucati.

Este foarte important sa va miscati inainte de excursie, orice exercitiu cardio este benefic..

Transport - in caz ca nu aveti masina, puteti veni cu trenul pâna la Brasov si apoi cu alt tren pâna la gara din Zarnesti de unde puteti lua taxi pâna la pensiune.

Spor la pregatiri, mare atentie la echipamentul de drumetie recomandat.

Am sa mai revin joi cu ultimele detalii.

In cazul in care mai aveti intrebari/nelamuriri, cel mai bine scrieti aici, pot sa fie de interes si pentru ceilalti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă