Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vacanta de grup in Algarve. 3 - 10 septembrie 2024
Iasmina:
Salutare gasca vesela ::),
o sa fim impreuna o saptamana intr-o zona superba a Porugaliei unde o sa avem parte de multe activitati super faine, am mai multe propuneri dar pe care o sa le discutam cand suntem mai aproape de excursie.
Pana atunci va doresc o luna august plina de evenimente faine si de abia astept sa ne vedem in septembrie! *|*
mihain:
Buna,
In oferta scrie "bagaj de cala si de cabina incluse". Eu am un troler cu dimensiunile 55 x 40 x 23 cm, deci se incadreaza la bagaj de cabina. Voi putea sa-l iau in cabina? Sau va trebui sa-l las la cala?
O zi buna,
Mihai Nicolae
Iasmina:
Bună Mihai,
scuze pentru răspunsul întârziat, a fost o perioada cam plină.
Bagajul de cabina înseamnă un rucsac, pana în 8 kg, deci trolerul trebuie predat la bagajul de cala, oricum o sa avem cu toții de predat bagaje la cala, deci va trebui sa ne așteptăm unii pe alții.
Săptămâna viitoare o sa revin cu detalii legat de activitățile care ma gândeam sa le facem, sa aveți timp sa va gândiți la care ați vrea să participați.
O zi frumoasa!
Iasmina:
Hello gașcă!
Mai avem 1 loc liber la bărbați... deci căutăm un tip hotărât, vesel și cu chef de distracție!
Sa vedem cât de spontan ești! :thumbup:
mihain:
Buna Iasmina,
Ok, multumesc!
O zi buna!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă