Revin cu ultimele detalii.
Ma bucur ca ati vorbit intre voi pentru transport, este un semn ca grupul va fi fain

Programul excursiei este cel anuntat, nu sunt modificari.
Ne intalnim la pensiune maine, vineri 25 octombrie intre orele 14:00 – 15:00.
Pensiunea Roua Muntelui, satul de vacanta DEJANI, judetul Brasov - Waze va duce bine dar atentie sa nu mergeti la pensiunea cu acelasi nume din Sambata de Sus!
Drumurile sunt in continuare aglomerate, plecati din timp.
In cazul in care ajungeti mai devreme, va rog sa ma asteptati pentru cazare.
La
15:30 iesim la o plimbare in apropierea pensiunii, urmand ca in jur de 17:00 sa ne apucam de gratar.
Cina in jur de 19:00Dupa cina, muzica si distractie
Sambata:08:00-08:30 pregatim micul dejun
08:30-09:30 micul dejun
09:30 plecam in grupaj auto spre Fagaras
10:00-11:45 vizita Cetatea Fagaras
12:00 - 13:30 Movilele de la Șona
14:00 Pranz & drumetie usoara la Rucar
La pensiune revenim in jur de orele 18:00
DuminicaMicul dejun mai tarziu, in jur de 09:00 (atentie, in noaptea 26-27 se da ceasul inapoi cu o ora)
La 10:00 iesim la o plimbare pe Valea Dejanilor
Actiunea se inchie in jurul pranzului
MeseEu am sa aduc cele necesare pentru micul dejun si cina, exceptand bauturile pe care si le va aduce fiecare.
Atentie,
pensiunea nu are bar si restaurant, puteti cumpara bauturi doar de la supermarketul din sat care este la 5 km distanta.
Cheltuieli : aprox 200 leiMese : circa 100 lei
Pranz Rucar 70 lei
Bilet intrare Cetatea Fagarasului : 30 lei bilet intreg, 15 lei pensionari, nu se ofera reducere de grup
Vremea se anunta placuta, cu soare, temperaturi in jur de 16-18 grade ziua, insa seara este rece, suntem la munte, sa aveti o haina mai groasa.
Pentru sambata si plimbarile in natura
echipament sport, nu trebuie bocanci, bete trekking.
Diseara am sa deschid
grupul Wapp valabil pe perioada excursiei.
In cazul in care nu ati mai fost cu mine si doriti sa faceti parte din grup, trimiteti-mi un mesaj.
Referitor la
fotografiile cu membrii grupului, acestea pot fi publicate pe retelele sociale, Wapp etc doar cu acordul acestora.
Imi doresc sa fim un grup unit si vesel, asa cum au fost toate grupurile care au venit la Dejani

Grija la drum, ne vedem maine cu soare si multa veselie !