Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Movilele de la Sona, panoramele Fagarasilor si valea Dejanilor. 25 - 27 oct 2024

<< < (3/6) > >>

krondia:
Intrucat am primit doar cateva optiuni, v-am trimis acum un email, cu rugamintea sa imi raspundeti până cel tarziu vineri 4 octombrie.

In perioada 7-19 octombrie voi fi plecata din tara, fara acces la internet si nu mai pot sa ma ocup.

Va rog, totodata, orice intrebari mai aveti, sa le adresati pe forum, am o perioada foarte aglomerata, timpul nu imi permite sa raspund la mesaje/apeluri private.

Tot pe forum voi reveni cu detalii suplimentare in jurul datei de 20 octombrie.

Referitor la grupaj auto, din Timis si Iasi nu mai vine nimeni.

In ceea ce priveste mesele la pensiune, trebuie doar sa ma anuntati daca nu consumati carne/produse lactate, am sa ma ocup eu de cumparaturi, urmand sa impartim costurile, cu exceptia bauturilor pe care si le aduce fiecare.

Va reamintesc ca Forumul este mijlocul oficial de comunicare in cadrul excursiilor noastre, incercati sa va familiarizati cu acesta, cititi linkurile afisate in descrierea excursiei,  in special in cazul in care veniti pentru prima oara cu noi.

vic4:
Buna. Si eu doresc pranz. Multumesc!

diana.dragomir:
Buna! Si eu doresc pranz sambata, multumesc.

krondia:
Până acum mi-a raspuns mai putin de jumatate din grup.

Am facut efortul, intr-o perioada extrem de aglomerata, sa va trimit si un email cu detalii referitoare la pranzul optional de sambata pentru ca am observat ca sunteti multi care veniti pentru prima oara cu noi si poate nu sunteti familiarizati cu forumul.

Cu parere de rau, daca nu voi primi până maine seara, vineri 4 octombrie si celelalte raspunsuri, nu voi putea efectua o rezervare ferma.

Sambata dimineata, 5 octombrie, este ultima zi in care mai pot stabili detaliile cu gazdele.

Magdor:
Și eu doresc să iau prânzul sâmbătă.
Prefer mâncarea vegetariană, eventual pește.
Nu am mașină și mi-ar prinde bine să pot pleca împreună cu altcineva din grup, din București.
Menționez că locuiesc în Cluj însă voi pleca în 25 oct din București.
Pntru data de întoarcere 27 oct, mi-ar prinde bine să mă întorc cu cineva care locuiește în Cluj sau în apropiere.
Pot contribui la plata benzinei/motorinei necesare transportului.
Este prima mea excursie cu acest grup și aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem!
Mulțumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă