Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Party in culorile toamnei. Valea Lotrioarei 20 - 22 septembrie 2024
liliana dascalu:
Bună tuturor!
Sunt Liliana și vin din Sinaia.Mă poate ajuta cineva cu transportul până la destinație?
Mulțumesc!
Tel.0771.672855
luminita vlad:
Buna ! Eu voi ajunge cu microbuzul la ora 13.10 in parcare gara Sibiu la bisericuta (aa scrie pe bilet :) ) , ma poate ajuta si pe mine cineva sa ajung la locatie ? tel. 0721660118
Amalia Boteanu:
Bună seara! Eu sunt din București. Exista cineva care pleacă de aici și are un loc liber în mașină ? Mulțumesc frumos!
MădălinaO:
Bună dimineața , va scriu pentru ca nu pot ajunge la eveniment. Dacă aveți idee de cineva ce își dorește sa meargă, ma poate suna sau sa îmi scrie pe whatsapp la nr 0743139334.
Mulțumesc mult, Oana :help:
Mindru gabriela:
Bună Luminița.. Amalia.. și care dintre noi suntem fără transport. Pun și eu o intrebare : e departe lotrioara de Sibiu?? Pentru ca ne putem grupa sa luam un Uber.. sau poate cei de la pensiune au pe cineva care contra cost ne poate asigura transportul?? Cred ca suntem mulți așa..Gabriela mulțumesc am tel 0753852918 . Sau măcar ne spune ce curse , autobuze sau așa ceva și din ce autogară se pot lua către lotrioara. Multumesc
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă